Lofsan

Back to business

Nu är vi tillbaka i vardagen igen här hemma i Stockholm. När jag hade jobbat klart uppe på TV4 så tog vi en taxi hem och tog med killarna ut i solen. Vi tog en blåsig promenad över Södermalm och sedan bussen till city för att fixa några ärenden. Vi lyxade till det med tunnelbana hem, till Sixtens stora förtjusning.

Barnens morfar som varit på Gran Canaria en vecka kom och suktades med sin solbränna och hängde med mig och gräbsen en stund innan jag gick till jobbet. Jag har mitt eget företag men är officiellt ”stationerad” på tjejgymmet Rosa Skrot. Jag älskar att driva mitt eget företag, med alla fördelar och det extra arbete det innebär. Jag älskar att kunna välja mina projekt och styra min egen tid. Jag är så glad och nöjd över att jag sa upp mig från Sats och startade eget!

Ikväll körde jag ett gruppträningspass med ett gäng tjejer. Vi kör mycket kroppsvikt, kettlebells, pilatesboll, hantlar, Jungle gym och liknande och växlar styrka och puls även om det i dag var mycket fokus på styrka och teknik. Det är så inspirerande pass för mig som tränare. Det är häftigt att följa utvecklingen som tjejerna går igenom och se allt självförtroende och den självkänsla som växer fram pass för pass. Mer sånt!

Imorgon ska jag tillbaka till skolan efter en hel veckas sportlov. Den här veckan vankas streetdance. Kul! Gräbsen ska till förskolan och Hans ut och resa. Ny vecka!


Söndagspromenad


Vi satte på ståbrädan på vår nya vagn Bugaboo Buffalo och så fick gräbsen turas om att stå. Poppis!


Sixten älskar att åka tunnelbana.


Dagens mamma

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar