TV4

Avsnitt 5 i PT-skolan på TV4 Nyhetsmorgon

Klicka på bilden så ser ni avsnitt 5 i PT-skolan som jag kör på TV4 på söndagmorgnar. Idag pratar vi om hur man kan träna utan gym tillsammans med kompisar och så tittar vi på hur man skapar långsiktiga och hållbara förändringar i sin kost och sin träning.

Ställ gärna era frågor!

PT-skolan:%20Partr%C3%A4ning

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Karin L 14 april, 2013 at 15:34

  Hej! Tack för dina kloka tips!

  Du pratade ju idag om att blanda styrka och kondition. Säg att man
  har möjlighet att träna 3-4ggr/v hur skulle du då rekommenderar fördelningen om man har som mål att få en generellt starkare kropp och gärna få in löpning också?!? (Har tillgång till gym)

  Skulle bli så tacksam för ett svar!

  [Svara]

 • Svara Maija 14 april, 2013 at 17:17

  Hej!
  I juli 2012 gjorde jag en akut utanhavandeskaps operation. ärret håller fortfarande på att läka och på höger sida har läkaren skurit väldigt snett. Så musklen har lägt konstigt och bubblar nu ut. (ärret är 17cm och sitter på samma ställe som om man gjort kejsarsnitt)
  Men jag har hört att detta ska gå och träna ”bort” i alla fall få in musklen lite. stämmer det?

  Kan du kanske ge något förslag på mag o rygg övningar i den lägre regionen!?

  Rädd att jag ska överbelasta musklerna som fortfarande inte är helt läkta nu när jag äntligen är igång med träningen igen.

  Tack, för en jätte bra blogg.

  mvh// Maija

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag har faktiskt ingen aning om hur operationen och muskeln går att påverka. Kanske är det allra bäst att du har hjälp av en sjukgymnast ett par gånger som kan kolla så att du belastar rätt och lagom?

  [Svara]

 • Svara Linda 14 april, 2013 at 20:28

  Kloka fina du! Bra tips i programmet idag – jag suger åt mig och klappar mig själv på axeln för att jag är på rätt väg!
  TACK!

  [Svara]

 • Svara Hanna 15 april, 2013 at 10:19

  Du är så klok Lofsan. Tack för bra tips på kost och livsstilsupplägg!

  [Svara]

 • Svara Sandra 20 april, 2013 at 20:46

  Hej!
  Dina par-övningar är jätte bra. Hur roliga som helst!
  Jag bara fler och mera… Tror jag aldrig kan få nog.
  Ser gärna flera övningar av den här sorten. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar