TV4

Avsnitt 4 i PT-skolan på TV4 Nyhetsmorgon

Klicka på bilden så kommer du till avsnitt 4 i min PT-skola som jag genomför på TV4 Nyhetsmorgon.

Avsnitt 1

Avsnitt 2

Avsnitt 3

Lovisa%20Sandstr%C3%B6ms%20r%C3%A5d%20f%C3%B6r%20att%20uppn%C3%A5%20tr%C3%A4ningsm%C3%A5len

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Malin 25 mars, 2013 at 06:09

    Bra nymopt som alltid!
    Jag måste få dela med mig av mitt bästa matlådetips. Jag har oftast rester från gårdagens middag till lunch men det är inte alltid det blir tillräckligt mycket grönsaker över. I frysen har jag alltid flera påsar frysta grönsaker T.ex. broccoli, sparris, brysselkål, spenat, gröna ärtor. Som jag häller i matlådan direkt från frysen innan jag åker till jobbet. Sedan micrar jag allt (på tallrik såklart 😉 tillsammans på lunchen.

    [Svara]

  • Lämna kommentar