Lofsan

Avsnitt 2 Träningspodden

På tisdagar släpper vi alltid ett nytt avsnitt av Träningspodden. Vi spelar in på torsdagar och sen får det ligga och mogna lite över helgen.
 
 Avsnitt nummer 2 handlar om våghets, bulliga rumpor och så får Jessica ta ställning till ett moraliskt dilemma. Du kan lyssna på Träningspodden i iTunes, Podcast-appen till Iphone och till Android (sök på podcast i Google store).
 
 Tack för all input, feedback och kärlek kring Träningspodden!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Ingela 10 september, 2015 at 10:28

    Inspirerad! Helt plötsligt strax innan poden kom, blev jag sugen på löpning. Jättebra med podden som gav en extra skjuts! Har tagit fram ett program på nätet – att klara 10km på 10 veckor, för nybörjare. Har haft problem med hamstring, så har bara promenerat ganska länge. (o spinning o lite gym) Man ska ha klart för sig att jag älskar att träna! Älskar oxå chips, så väger för mycket..(bmi ca 26,5) Har på 4,5 vecka gått ner 3,5 kilo! Härligt! Har typ 5 kilo kvar, och ser verkligen fram emot de dagar jag ska ut o gå/jogga! För det är verkligen gå och jogga, med rask gång innan o efter. I love it! Snart blir det mer o mer jogg. Bra för mig att ta det lugnt, så baksida lår håller sig lugn. Ser fram mot tisdag då det blir nytt avsnitt!

    [Svara]

  • Lämna kommentar