TV4, Videobloggar

Avsnitt 2 Löparskolan i TV4 Nyhetsmorgon

I söndags sände vi det andra avsnittet i min löparskola på TV4 Nyhetsmorgon. Programledaren Jenny Alvesjö och jag visar tre styrkeövningar extra bra för löpare och så tipsar jag om vad som är bra att tänka på med mat innan du ska springa ett lopp. Klicka på bilden så ser du klippet. Nästa avsnitt sänds 2/6.

 

Lovisa%20Sandstr%C3%B6m%20om%20hur%20du%20slipar%20l%C3%B6ptekniken

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Kitty 15 maj, 2013 at 10:01

  Härlig intervju! Ska också testa dessa övningar inför mina lopp! =)

  Tänkte höra med dig hur du ställer dig till periodisk fasta? Lite nyfiken vad du har för erfarenhet och åsikter.

  Kram Kitty

  [Svara]

 • Svara Helena 15 maj, 2013 at 12:03

  Min kollega och jag körde tre varv i Rålis på lunchen. Lite klurigt med tåhävningar utan stöd!
  Tack för tipset på övningar 🙂
  /Helena V

  [Svara]

 • Lämna kommentar