Lofsan

Att vinna personlig träning

Hur mycket jag än skulle vilja kan jag inte ha oändligt många PT-kunder. Dygnet har bara 24 timmar, det är både fysiskt och mentalt krävande att jobba som PT och jag är väldigt mån om att alltid kunna ge 100% till mina tjejer. Det är svårt att behöva säga nej, I-landsproblem men en kvalitetssäkring för mig. För mig ska personlig träning vara just individuell och ni som jobbar som tränare vet hur mycket arbete som ligger före och efter en vanlig arbetsdag. Men en sak jag inte kan säga nej till, och det är mycket bra i er horisont, är när företag hör av sig och vill göra ett samarbete där de får möjlighet att synas i min blogg samtidigt som de sponsrar PT-timmar åt er bloggläsare tillsammans med mig. Danonino är huvudsponsorer av fotbolls-EM för tjejer i sommar, ett arrangemang de vill uppmärksamma genom att många av mina bloggläsare fått hemskickat massa fruktkvarg man också kan göra glass av, Annelie vann 6 biljetter till EM-finalen och sist men inte minst så ville dom anlita mig för att köra en PT-timme med Lisa.

I morse 07.30 sharp stod Lisa redo. Lite nervös men väldigt mentalt förberedd. Jag hade placerat ett helkroppspass med 4 stycken övningar för underkroppen med fokus på rumpan och 4 stycken övningar för överkroppen med fokus på baksidan av axeln och mage. Vi körde ett lite annorlunda format med dubbla omgångar av 12 repetitioner och 2-3 varv på varje cirkel om 4 övningar.

Detta är ett väldigt tufft pass och både upplägg och övningsbanken kräver god kondition för att kunna återhämta sig mycket bålstyrka. Jag tror att Lisa blev förvånad över hur stark hon är och hur mycket hon orkar. Tränar man ofta ensam kan det vara svårt att veta vad som är hög nivå men jag kan garantera att det pannben, den muskelmassa och kondition Lisa har kommer att ta henne hela vägen mot sina mål.


Tack Danonino för detta!


Jag säger ju att hon är stark!


Redan nästa vecka kör vi en ny tävling tillsammans med Vaseline. Ett sommarkitt med massa Vaseline-produkter och personlig träning med mig ligger i potten. Don’t miss!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara annah 27 juni, 2013 at 16:38

  Skulle vara grymt roligt med PT timme… måste vara med och tävla!

  [Svara]

 • Svara Tove 27 juni, 2013 at 23:17

  Jag ska vara med! 🙂 Gillar både dig och deras produkter. Kan inte säga Vaseline dock. Tänker bara på annat då.

  [Svara]

 • Svara Life of Lisa 27 juni, 2013 at 23:19

  Oj. Ett helt inlägg, typ?!
  Tack snälla du, kul att vara med så på din blogg… trots bilderna, haha. 😉

  Jag blev nog ändå allra mest förvånad över att det var så jobbigt.
  Men det var ett jobbigt pass alltså, rent allmänt? Vilken ”tur”!

  Kram och tack för idag! Guld värt! Bästa vinsten!

  [Svara]

 • Svara PT-dejt med Lofsan | Life of Lisa - feat. Stella By Stardust & Miracle Max 27 juni, 2013 at 23:21

  […] OJ! Lovisa har skrivit ett helt inlägg om vår dejt idag! Bilderna vill jag knappt kännas vid, men ändå… Duktiga och fina Lovisa. […]

 • Svara Aniika 28 juni, 2013 at 09:33

  Grymma, starka, fina Lisa!

  [Svara]

 • Lämna kommentar