Lofsan

Att vara tvåbebismamma

Tre dagar på raken när vi går hemifrån 08-09 och inte är hemma förrän sent. Roligt men påfrestande när jag är ensam med båda gräbsen.

Sixten tog en långsovning i vagnen på två timmar idag så Baxter och jag lekte själva på filten i väntan på Sixten. Sedan blev det fullt ös i poolen hela eftermiddagen. Det är aldrig trångt trots att förskolorna och fritidsen invaderar bassängen och parken.

Jag skulle aldrig kunna vara så aktiv med Sixten som jag är om jag inte hade ett bra bärredskap för Baxter. Det är mitt hetaste tips till mammor som skaffar två barn tätt, det är 14 månader mellan Sixten och Baxter.


Titta vad bra Baxter sitter i sin BabyBjörn Miracle! Han är 8 månader och väger nog 10 kg men ändå passar selen perfekt. Jag kam bära honom flera timmar utan att det blir för tungt. Det jag gillar mest med Miracle är stödet för ländryggen och den stora sittdelen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Stina 29 juni, 2011 at 17:51

  Står högt på min önskelista!

  [Svara]

 • Svara michan 29 juni, 2011 at 18:44

  Jag orkade aldrig bära någon av killarna i selet fast jag har varianten med svank stöd, fick så sjukt on i axlarna 🙁 Kul att vi har lika tätt mellan barnen jag har exakt 14 mån och 2 dagar 🙂
  En fråga eftersom jag e ny på allt för föräldrar har jag inte fattat hur man lägger in bilder som din blogglovin och bloggportalen länkar, har du lust att berätta hur man gör ???
  Kramar Michaela

  [Svara]

 • Svara Johanna - Max mamma 29 juni, 2011 at 20:50

  Stål kvinnan! Det är du det!!

  Om det är lika fint och härligt väder i morgon funderar jag starkt på att åka till tegnerlunden!
  Känns som att det vorde något för både mig och Max.

  [Svara]

 • Lämna kommentar