Lofsan

Att välja utrustning

Ni som lyssnat på det senaste avsnittet av Träningspodden vet att jag denna vecka har mycket att göra med att ordna och fixa med beställningar till den träningsstudio som jag ska öppna. Vi får tillgång till lokalen i mitten av november men då är den helt rå, helt tom, till och med utan belysning. Så tills dess ska vi ha kontrakterat hantverkare, valt golv, väggar, belysning och så vidare samtidigt som vi ska beställa all träningsutrustning. Jag vet exakt nu hur jag vill att vår träningslokal ska se ut och vilka träningsgrejer vi ska ha.
 
 Eftersom vår lokal inte är öppen för allmänheten utan man bokar en tid med en PT eller coach för individuell träning eller en workshop så är det helt andra krav på vår lokal än ett vanligt gym. Som PT använder vi andra redskap när vi jobbar med våra klienter än vad gemene folk kör med när de tränar. Jag uppskattar tex fria öppna ytor väldigt mycket och jobbar helst med skivstång, kettlebells och ett kroppsviktsband framför typ alla maskiner.
 
 Inredningen till vår stora lounge där vi coacher har vår arbetsplats och där vi har konsultationer med klienter kring träningsupplägg och kostrådgivning har vi tagit hjälp av en erfaren scenograf som fått i uppdrag att ta fram ett case med möbler, material, känsla, belysning osv. Jag låter de som är proffs på sånt sköta den delen så att jag som är proffs på träning kan välja vilka vikter på kettlebells vi ska ha och vilket sorts löpband som vi har behov av. Man gör det man är bra på liksom.
 
 Med andra ord: den här veckan sitter jag med offerter, listor, ringer leverantörer och projektleder. Ett nytt sorts jobb kan man säga!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Sara i Åre 29 oktober, 2015 at 14:57

  kul med era projekt – följer det med spänning och tror att det kommer bli grymt!

  [Svara]

 • Svara Jenny 29 oktober, 2015 at 16:03

  Stora fria ytor låter bra, det ger utrymme för träning med egna kroppen, bästa redskapet 😉

  Låter väldigt spännande allt, lycka till!

  [Svara]

 • Svara Jämtlandshanna 29 oktober, 2015 at 21:25

  Det låter väldigt spännande! 🙂
  Kramar

  [Svara]

 • Svara Hanna Thorén 30 oktober, 2015 at 14:38

  Spännande!!! Får boka in en resa till Sthlm i januari! Kommer det vara bara för tjejer eller kan jag dra med Daniel så han inte kommer undan längre? 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar