Lofsan

Att välja PT

Jag jobbade veckans sista PT-kund i morse. En tjej som kör så hårt att jag aldrig sett något liknande. Vår relation är extremt finkalibrerad. Jag vet exakt vad hon går för och hur hårt jag kan pusha henne samtidigt som hon litar till 100% på mig. När du väljer en PT tycker jag att tillit och personkemi är är viktigast. Du lägger din kropp, tid och energi i någon annans händer tillsammans med pengar och då ska det kännas helt hundra. Om du tvekar; våga berätta det eller byt PT.

Idag ska jag träffa Lisa en sväng i stan, kanske fika och nog ta ett varv i butikerna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara studeravidare.se 25 augusti, 2011 at 10:38

  Hej Lovisa,
  igår började en tävling på studeravidare.se. Vill du också vara med och tävla? Du behöver bara nämna oss i ett blogginlägg och har då chansen att vinna Nya MacBook Air.

  Infomation om tävlingen finns under http://www.studeravidare.se/bloggtavling.

  MVH Studeravidare teamet

  [Svara]

 • Svara Maria 25 augusti, 2011 at 12:58

  Hejsan

  Jag har en liten träningsfråga. Jag har nyligen konstaterat att jag inte kan springa på ett bra tag framöver (ont i ett knä) och har därför införskaffat en spinningcykel. Nu undrar jag om du har ngr tips på hur jag ska få till det på cykeln, har tidigare sprungit varierat med intervaller och lite längre sträckor (ca 1-1,5 mil) ? Skulle ju vilja få till det med både kondisen och fettförbränningen i kombination med styrketräning.

  Ha en bra dag och tack för en mkt:D inspirerande blogg!
  Maria

  [Svara]

 • Lämna kommentar