Lofsan

Att ge är att få

Nu i slutet på maj samarbetar jag med Innocent som gör supergoda juicer; smoothies fulla av smakrik färsk frukt. Jag och barnen älskar dom. De både smakar gott och gör gott! För en grej som jag gillar med Innocent är att de också vill göra världen lite bättre, för de donerar 10% av sina intäkter till välgörenhet. Det borde fler företag göra! Jag själv har bl a sponsrat utbildning i Indien och ställer regelbundet upp gratis för olika välgörenhetsprojekt. Men också i det lilla, såklart. Få saker känns så bra när jag kan visa min familj, vänner och andra kärlek. Flera timmar i vecka ägnar jag också åt att stötta och peppa tjejer som hör av sig med frågor om sin träning – och som ni vet älskar jag också att regelbundet dela med mig till er med träningsfilmer och annat i mina olika kanaler. Och detta för att jag gillar det och blir glad av det. Få saker slår att få dela med sig till andra, tycker jag!

Imorgon startar kampanjen ”Gör gott resan”, som helt enkelt handlar om att jag och Innocent vill uppmana personer att göra något gott för en annan person. ”Gör gott resan” besöker sex städer i Sverige den närmaste tiden och delar då ut gratis Innocent till alla som vill göra en god gärning. Så besök turnén och skynda dig att också på att berätta om din goda gärning på gorgottresan.se så har du en mycket fin möjlighet att få en gratis Innocent.

image

Jag vet ju att ni som följer mig i sociala medier är härliga människor och jag vill nu uppmana er att också ni gör en god gärning, visar omtanke, osv och att ni också berättar om detta på gorgottresan.se.

”Gör gott resan” – turnén besöker:

– Malmö 27/5 Stortorget,
– Helsingborg 28/5, Kungstorget
– Göteborg 29/5, Drottningtorget
– Örebro 30/5, Stortorget
– Stockholm 3-4/6, Norrmalmstorg
– Uppsala 5/6, Stora Torget

Läs mer på gorgottresan.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar