Lofsan

Att coacha tillsammans med OS-guldstränare

Jag blir sällan nervös i min yrkesroll, ni vet känslan man hade i skolan när man skulle hålla föredrag och sånt? Men när jag fick veta inför den här veckan på Palma att jag skulle coacha löpning tillsammans med Yannick Tregaro, då pirrade det i magen kan jag lova!
 
 En av världens mest framgångsrika friidrottstränare – och jag!
 
 Men jag jobbade med mig själv inför resan, för att påminna och komma ihåg att när ett företag vill jobba tillsammans med mig är det för att jag är bra på att nå den helt vanliga människan – där den personen befinner sig. Kombinationen som blir av en OSguldmedaljörs tränare och den vanliga männniskans coach visade sig vara ett riktigt smart drag av Springtime travel, för herregud vad roligt vi har haft det, passen har gått riktigt bra och deltagarna är supernöjda.
 
 Yannick och jag pratar helt olika och når därmed olika människor men tillsammans når vi 100% av gruppen – med ett gemensamt budskap.
 
 Jag är så glad över den här veckan, all tid tillsammans med Yannick och vi båda har lärt massor av varandra. Jag hoppas att vi får möjlighet att jobba tillsammans på det här sättet fler gånger!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar