Baxter, Lofsan, Sixten

Återbesök på BB & Sixtenmys

Jag vill än en gång tacka för alla gratulationer och hälsningar ni lämnar här i bloggen och på facebook. Som ni säkert förstår har jag svårt att svara er alla men ni ska veta att jag läser ALLT och blir jätteglad över att det finns så många härliga och positiva människor runt om kring oss och ute på nätet!

Eftersom vi åkte hem från BB innan bebisen var 24 timmar gammal var vi tillbaka på BB idag för att träffa läkare, göra hörseltest och ta pku-prov hos barnmorskan. Bebisen blev såklart godkänd hos alla! Sixten charmade brallan av både personal och andra föräldrar, han brukar ha den förmågan. Massa myror i brallan har han i alla fall och det är alltid fullt ös kring honom. Nu när gravidmagen är borta älskar jag den förmågan hos honom. Energi är bra!

Sixten har varit väldigt avståndstagande mot mig sedan jag kom hem i onsdags morse. Han är jätteglad och sprallig men så fort jag kommer in i samma rum börjar han gnälla och oja sig. Men i kväll satt han för första gången helt lugnt i mitt knä i soffan och efter en flaska välling somnade han helt lugnt. Det var alltså första gången vi kunde sitta och bara mysa sedan i tisdags morse, fatta hur mycket jag njöt!

Bebisen sover fortfarande många timmar på raken så jag passade på att sova jag med när vi kom hem från SÖS. Vaknade efter två timmar som en helt ny människa, det tar på krafterna att amma på nätterna. Jag räknade till 10 gånger mellan 23 och 08 imorse. Jobbigt men mysigt! Jag fick en bekräftelse på att amningen fungerar bra när läkaren vägde bebisen idag. Han föddes med matchvikt 3685 gram och ligger idag på 3515 så redan ikväll eller imorgon är han tillbaka på matchvikten. Det märks i tuttarna kan jag säga.

Ikväll kollar vi på Idol, Bourne Supremacy och sedan vår favoritserie Modern Family. Hans köpte två vaniljmunkar till mig som jag ska smaska på. Vi diskuterar namnförslag för fulla muggar. Flera har gett oss många fina och passande förslag på facebook men än har vi inte bestämt oss, vi kan helt enkelt inte enas kräsna som vi båda är. Har du något passande namn till vår lilla kille som dessutom matchar Sixten får du gärna berätta det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jossan 29 oktober, 2010 at 22:08

  Namnförslag, jättesvårt. Jag har själv två pojkar och kunde inte bestämma mig när vår andra föddes. Våra heter efter mycket om och men Albin och Hugo.
  Jag gillar även Olle, Gustav ochCasper. Jättesvårt. Hoppas ni hittar ett som känns rätt för er, lycka till 🙂

  [Svara]

 • Svara linda-mamma till Tyra 29 oktober, 2010 at 22:26

  Hej! Grattis till lillen. Kanske nått med x i? Typ Axel eller Max?

  [Svara]

 • Svara Alex 29 oktober, 2010 at 22:41

  Åååååh de här bilderna får mig att bli alldeles bebissugen!!! Nicht gut.

  [Svara]

 • Svara Marie 29 oktober, 2010 at 22:43

  Grattis till sonen. Jag tycker Sixten och Algot!!
  Han ser på pricken ut som en liten Algot.
  Annars är Arthur vackert också..

  Mvh Marie

  [Svara]

 • Svara Pi 29 oktober, 2010 at 22:45

  Sixten och Tage kanske?

  [Svara]

 • Svara Tove 29 oktober, 2010 at 22:48

  Vilka två förslag är dina och vilka två förslag har Hans? Kramis

  [Svara]

 • Svara Lillan 29 oktober, 2010 at 22:53

  Sion är fin (säger jag igen) eller Samuel, eller Moses! Finns så många fina killnamn! Sixten och Samuel, Sixten och Zion……Sixten och Svante…. Sixten och en sportelitare på S?

  [Svara]

 • Svara Tove 29 oktober, 2010 at 23:25

  Ok, ska komma med lite amerikanska förslag ha ha:
  Nixon
  Milton
  Aaron
  Lennox
  Charlie
  Adrian
  Zack

  [Svara]

 • Svara Tomas 29 oktober, 2010 at 23:29

  Nils

  [Svara]

 • Svara Sermin 30 oktober, 2010 at 08:02

  Grattis till det nya tillskottet 🙂
  Noel röstar jag på. Sixten och Noel…

  [Svara]

 • Svara Mira 30 oktober, 2010 at 08:20

  Jag gillar August =)

  Herregud vilka söta pojkar du har ♥. Och du ser helt oförskämt pigg och alert ut för att precis ha fött barn =) Wow, du får bli min nya idol om jag får fler barn nångång, hihi!

  Kram

  [Svara]

 • Svara skolfux 30 oktober, 2010 at 08:40

  Vi saknar er oxå!

  Alex skvallrade om era namnförslag, jag och Niklas röstar för ert andra förslag! Om du fattar? Vi diggar det stenhårt!

  [Svara]

 • Svara Mimmi 30 oktober, 2010 at 09:41

  Jag tycker han ser ut som en Nils eller Vilmer. 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna 30 oktober, 2010 at 10:38

  Vet inte om du såg mina förslag förut men jag tycker att Sixten passar ihop med namnen Dexter eller Texas.

  Vilket namn var det ni sög på innan sötisen var född?

  [Svara]

 • Svara karin 30 oktober, 2010 at 11:05

  Benjamin!

  [Svara]

 • Svara agneta 30 oktober, 2010 at 11:30

  Herman, Adrian.

  [Svara]

 • Svara M.H 30 oktober, 2010 at 11:53

  Dom är så söta pojkarna !
  Sigge
  Svante
  Simon
  Anton
  Alexander
  Felix

  [Svara]

 • Svara Sixtens mamma 30 oktober, 2010 at 12:38

  Om jag hade fått en lillebror till min fina Sixten hade han fått heta Tage eller Valter. Grattis till fina lilla killen!

  [Svara]

 • Svara CarolineSvangren 30 oktober, 2010 at 13:50

  Herregud såå sööt 🙂 Grattis !

  [Svara]

 • Svara Tomas 30 oktober, 2010 at 16:31

  och Nils

  [Svara]

 • Svara Marlene & Alexander 30 oktober, 2010 at 16:56

  Scott.. Kanske

  [Svara]

 • Svara Dalila 30 oktober, 2010 at 18:35

  Super söt bebis 🙂
  Wille eller Walle ?
  Eskil eller Alex ?
  Alfred…

  [Svara]

 • Svara Therese 30 oktober, 2010 at 19:20

  Två små sötnosar har du, dom är lika tycker jag:)
  caspian är ett gulligt namn som skulle passa:)

  [Svara]

 • Svara Sofie 30 oktober, 2010 at 19:42

  Viggo
  Vidar
  Ture

  Supersöt är han i allafall oavsett namn! 🙂

  [Svara]

 • Svara Maria 30 oktober, 2010 at 19:44

  Hej! Stort grattis till fina bebisen! Jag och min lilla tjej på 7 mån följer din blogg och diggar coola Sixten! Ska bli så kul att fortsätta se de fantastiska bilderna även på lillebror. Och så härligt att förlossningen gick så bra, jag hade en liknande erfarenhet och unnar dig verkligen den kick man får när allt bara går SÅ bra!
  PS min sötis röstar nog på MAX, allra finaste namnet på pojken i favoritboken och ett givet namn för oss om det blir en lillebror en dag!
  Fortsatt lycka till med dina fina barn, du ser fantastisk ut!
  /Maria

  [Svara]

 • Svara Bettan 30 oktober, 2010 at 19:46

  Bosse !

  [Svara]

 • Svara Alfva 30 oktober, 2010 at 20:30

  Hoppas ni bestämt er snart! Nyfis ju! 😉
  Gillade också ert andra namnförslag (det svenska)

  Annars älskar jag Ture och drömde inatt att killen hette så!

  [Svara]

 • Svara Moa 30 oktober, 2010 at 21:16

  Kanske Dexter, Morris eller Max. Vilka fina pojkar ni har! Vi väntar på att vår tvåa ska titta ut om några veckor, storebror är 13 månader så det blir ungefär samma som er gissar jag. Lycka till med allt!

  [Svara]

 • Svara Anonym 31 oktober, 2010 at 11:22

  Lex
  Lexus
  Zion

  [Svara]

 • Svara Tess 31 oktober, 2010 at 11:25

  Lex
  Lexus
  Zion
  Tilon
  Kilian
  Ja det finns många fin namn:)

  [Svara]

 • Svara Ann-Sofie 31 oktober, 2010 at 13:13

  Valter, Ludvig, Anton eller Victor

  [Svara]

  Ann-Sofi Reply:

  Sixten ochlillebror Simon

  [Svara]

 • Svara Ann-Sofi 31 oktober, 2010 at 18:29

  Sixten och Simon

  [Svara]

 • Svara Helena 2 november, 2010 at 16:50

  Melker, Malte eller Theodor!

  [Svara]

 • Lämna kommentar