Sixten

Asienfestival med Blondie

I lördags kväll bjöd vi över Agnes på middag och så ordnade Hans en Asienfestival åt oss. Vi gillar matteman.

På kvällens meny stod som förrätt scampifärsspett (malda med Kitchenaid såklart) med sataysås och japansk soya och till huvudrätt en äggnudelwok med kyckling, scampi och grönsaker. Till efterrätt serverades en jordnötskladdkaka som Hans bakade från boken Fler Kladdkakor som vår vän Mia Öhrn skrivit.Jag köpte ett par chinos från Bondelid i fredags. MQ i Sturegallerian är en fin butik tycker jag. Jag gillar när det är luftigt och man kan se alla plagg. Det är därför jag inte kan köpa kläder till mig själv på HM, allt bara hänger i en klumpar eller ligger i högar på ett bord. Jag har aldrig haft ett par chinos förut. Jag har känt eller i alla fall trott att jag har för stor rumpa eller breda höfter eller nåt. Men efter två barn har mina höfter faktiskt blivit smalare och rumpan mindre så oavsett om det bara varit inbillning tidigare så satt de här byxor så himla bra och jag känner mig jättefin! I kombination med nyfixat hår och ett par extra timmar sömn på raken (5!) så känner jag mig oförskämt fräsch och fräck. 🙂I torsdag gick jag förbi en butik på Odenplan som heter ETC, de sålde asfräscha bandtshirts från Amplified Kids. Hur cool är inte denna tisha?! Blondie spelas en del härhemma så Sixten går all in. Ett par trasiga uppvikta jeans och hängslen är obligatoriskt.
Kvällen avslutades med ett Solsidanavsnitt på Tv4Play Premium, i förväg ni vet och Austin Powers Goldmember. Alltid hysteriskt roligt. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara I min lilla lilla värld 15 mars, 2011 at 10:06

  Jag tycker du är otroligt fin när du har lite plattare hår.

  Ascool tisha!!! Wilda vill ha

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack!

  Du, den skulle passa så himla bra på Wilda! 

  [Svara]

 • Svara Eplet 15 mars, 2011 at 10:15

  Vilken mat!! Blir alldeles hungrig av att se!

  Sixten är helt rätt klädd i min smak 😉

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag tänkte faktiskt på dig när jag såg den! Kanske finns i din storlek?

  [Svara]

 • Lämna kommentar