Lofsan, Träning, Videobloggar

Armhävning med lyft

Idag jobbar jag hemma och det känns så lyxigt att kunna ha barnen hemma samtidigt. Ibland passar det, ibland inte. Jag var iväg och jobbade på morgonen, det passar mig perfekt att kunna styra arbetstiderna så att det fungerar att jobba trots att barnen fortfarande är små. Nu på förmiddagen har vi varit på Sats Södra Station och gräbsen härjade inne på Minisats. Sixten är mycket mer exalterad inför Sats än förskolan.


Jag filmade flera av övningarna idag som inspiration åt er. Jag tränar varken själv eller mina kunder i maskiner; hantlar, skivstång, kettlebells, räcken och kroppsvikten räcker långt och är mycket roligare. Här ser ni hur armhävningar blir både jobbigare för bröstmuskeln och samtidigt tränas magen om man suger in naveln samtidigt. Du kan absolut göra på knä istället för på tå eller på en ännu högre bänk än vad jag gör. Fler filmer kommer under dagen och helgen!

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Västgötskan 5 januari, 2012 at 12:31

  Kul med en annan mamma som träningsbloggar. Nu skriver jag förvisso inte så mycket om mina barn i min träningsblogg, men vet hur det är med pusslet och allt annat som ska synka.

  Trevlig sida du har! Hittade hit via Tove. 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  tack! Hoppas du stannar kvar. 🙂

  [Svara]

 • Svara Föräldrafitness 5 januari, 2012 at 14:14

  Vad söta barnen är i vagnen, Baxter ser så himla nöjd ut!

  [Svara]

 • Svara Caroline 5 januari, 2012 at 21:36

  Grymma övningar! Blir så inspirerad av din blogg, fortsätt på samma sätt!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack!

  [Svara]

 • Svara Att träna med en stol | Militärmamman 24 juni, 2014 at 09:09

  […] ett: Boxjump på stol Armhävning mot stol Dips mot […]

 • Lämna kommentar