Lofsan

Årets stora skiddag

Egentligen är Vasaloppet den första söndagen i mars varje år men 2015 fick man flytta Vasaloppsveckan en vecka framåt på grund av stora skid-VM i Falun. Jag har åkt Öppet spår en gång, det var en väldigt rolig upplevelse men idag känner jag lite extra för alla dom som kämpar ute i spåren på riktiga Vasaloppet med stora vattenpölar runt skidorna. Längdskidåkning är verkligen en speciell sport. 🙂

Längdskidåkning är en väldigt bra konditionsträningsform eftersom man jobbar med både underkroppen och överkroppen samtidigt. Man slipper stötar mot knä och bäcken som löpning ger men man får vara utomhus med alla de fördelar som det ger.

Det har varit roligt att följa alla er som kört olika varianter av lopp från Vasaloppsveckan och jag hoppas att ni alla är nöjda med er insats, oavsett nivå!

För två veckor sedan var Hans och jag uppe i Falun över dagen och fick möjlighet att se svenska damerna vinna ett VM-silver i stafetten tillsammans med typ 40.000 svenska supportrar. Även om jag nog tyckte att norrmännen i publiken faktiskt hördes mer än oss stundtals.

Blandade bilder från vår VM-dag i Falun tillsammans med Panasonic.

P1000028 P1000158 P1520181 kopia P2270244 kopia P2270405 kopia

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar