Lofsan

Årets sista Nyhetsmorgon

God morgon säger jag nu och nämner samtidigt att jag har varit vaken sedan 06. Klockan 07 hämtade taxin mig och sedan har jag suttit och snackat smink och träning med de gulliga tjejerna som jobbar i sminklogen på TV. Idag sände jag första gången i den nya studion som ligger uppe på fyrans tak. Där sänder vi utomhus på sommaren men nu har vi en inomhusstudio där uppe på taket.
 
 Jag lägger upp hela klippet med mina spänningshuvudvärkstips och övningar här under dagen.
 
 Nu tar jag officiellt jullov från alla träningsuppdrag live och jobbar bara digitalt med alla klienter i Lofsangruppen samt blogg och instagram fram till 5/1 då jag är på Nyhetsmorgon igen.
 
 Happy training!
 
 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Linn 21 december, 2014 at 11:59

  Mycket bra och viktigt. Tack! Ha en underbar julledighet i snön.

  [Svara]

 • Svara charlotte 7 januari, 2015 at 22:17

  HEJ JAG LETAR EFTER KLIPPET OM SPÄNNINGSHUVUDVÄRK. VAR KAN JAG HITTA DET? HAR ANFALL FLERA GGR I MÅNADEN. MVH CHARLOTTE

  [Svara]

 • Lämna kommentar