Lofsan

Årets reseinspiratör

Träningsresor har verkligen boomat som temasemester och jag älskar formatet. I maj åker jag tillsammans med tidningen Topphälsa till Kreta och i november till Playitas på Fuerteventura för att inte tala om reprisen på Thailandsresan som vi snart släpper biljetter till!
 
 Apollo anordnar den roliga tävlingen Årets reseinspiratör och jag har fått den stora äran att sitta i juryn för tävlingen tillsammans med Apollos personal. Det finns flera kategorier att välja mellan när du nominerar dig själv eller någon bloggare, instagrammare eller youtubare och jag sitter i juryn för kategorin ”Träning” såklart.
 
 


Årets reseinspiratör inom varje kategori vinner presentkort för 5000:- att resa för. Om du vill läsa mer om tävlingen och nominera någon inspirerande globetrotter som du tycker ska uppmärksammas finns all information HÄR.
 
 Har du varit på en träningsresa någon gång? Har du bokat någon träningsresa i år?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Lisa & livet från den ljusa sidan 28 april, 2015 at 03:50

  Jag har inte varit på någon specifik träningsresa, för hos mig är alla resor träningsresor. Och upplevelseresor och njutningsresor.

  http://livetfrandenljusasidan.se/2015/04/27/ar-jag-arets-reseinspirator/

  [Svara]

 • Svara Ann-Sofie 28 april, 2015 at 14:23

  Att åka på träningsresa har länge varit en dröm för mig, men jag tycker att det är så svårt att prioritera sig själv, dels med tiden och dels med pengarna det kostar. Tänkte att det skulle bli enklare när barnen är så stora som de är nu, 16 och 19, men nej, jag får dåligt samvete när jag vill unna mig något som en träningsresa.
  men det vore fantastiskt roligt! Så kanske kanske någongång…?

  [Svara]

 • Svara Maria 30 april, 2015 at 18:58

  Jag har bokat mitt livs första träningsresa, åker till Bad Gastein i Österrike i september 🙂 Ser SÅ fram emot det!

  [Svara]

 • Lämna kommentar