Lofsan

Årets kock, 17 km och jobb

Det blev en så intensiv dag igår att jag inte hann blogg någonting efter morgonens inlägg. Förutom att Hans och jag satte nytt årsrekord med nästan 17 km löpning som en liten afterwork medan vi hade barnvakt så var jag hembjuden till Anna på middag tillagad av Årets Kock 2013. Det var en helt fantastisk kväll som ni kommer att få se bilder från så småningom men nu ska jag äta frukost och sedan kicka igång en lång arbetsdag. Jag ska först köra ett pass uppe på Hälsocamp i Kullängen, sedan ska jag köra ett pass och föreläsa på träningseventet Mamma Blogger Boot Camp på Sats Hötorget innan jag åker tillbaka till Kullängen för ytterligare en föreläsning. Det ska bli spännande att se om all logistik klaffar för dagen är planerad in i minsta detalj. 🙂


Gårdagens mamma

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Ida 27 april, 2013 at 15:56

  Tack för en grymt inspirerande blogg!! Vilken app använder du dig utav??

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Denna bild är från runkeeper.

  [Svara]

 • Svara Elin P 27 april, 2013 at 20:01

  Hej! Jag undrar om du har koll på om appen Runkeeper är tillförlitlig när det gäller sträckan? Jag mätte med bilens trippmätare och med Runkeeper och det skiljde över en kilometer. Då jag har som mål att springa 5 km är minsta kilometern viktig! Tack för en inspirerande blogg på många områden! /Elin P

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Nej, den är inte pålitlig.

  [Svara]

 • Svara Sara 27 april, 2013 at 21:25

  Jag sprang 20 km på typ 35 min sist enligt Runkeeper. Personligt rekord! Halvmaran nästa.

  [Svara]

 • Svara Johanna 28 april, 2013 at 12:03

  Vad strävar du efter för puls när du far på långpassen?

  [Svara]

 • Svara summer outfits 12 december, 2013 at 14:48

  I’ve recently started a website, the information you offer on this site has helped me greatly. Thank you for all of your time work.

  [Svara]

 • Lämna kommentar