Lofsan

Årets gym 2014

 I helgen gick den stora Fitnessfestivalen i Göteborg av stapeln. Jag hade gärna varit där men mina veckor har 7 dagar precis som alla andras och jag kände att jag ville prioritera min familj denna helg eftersom jag är bortrest kommande veckoslut.
 
 Förutom en stor mässa, fitnesstävlingar och någon crossfitbattle så utsågs Årets Guldhjärta på galamiddagen. Jag var nominerad och gick till och med till final i två klasser: Årets blogg och Årets PT. Tyvärr nådde jag inte hela vägen fram, årets blogg blev matnyttiga sajten Styrkelabbet.
 
 Ett pris som jag dock känner att jag har väldigt stor del i och där vi verkligen nådde hela vägen fram var i utmärkelsen Årets Gym. Mitt lilla Rosa Skrot som jag haft som mitt PT-homebase sedan hösten 2012 när Camilla och Sofia öppnade gymmet gick helt coolt och vann!
 
 Det är ju superhäftigt att vårt älskade gym som vi kämpar så hårt för varje dag, byggt med kärlek och underhållet med ömhet får utmärkelsen Årets Gym! Jag är så stolt över Camilla som är VD, Sofia som är gymchef, Linda, Lena, Johanna och så jag som jobbar som PTs!
 
 Några andra roliga tävlingar där jag eller mitt arbete med träning uppmärksammats de senaste åren är dessa:
 
 Årets träningsblogg 2012: Mammabloggalan
 
 En av årets mest inflytelserika träningsblogg 2012: Twingly
 
 Årets mest inflytelserika träningsblogg 2013: Twingly
 
 Finalist Årets träningsblogg 2013: Guldhjärtat Fitnessfestivalen
 
 Finalist Årets träningsblogg 2013: Finest.se
 
 Finalist Årets träningsblogg 2014: Guldhjärtat Fitnessfestivalen
 
 Finalist Årets PT 2014: Guldhjärtat Fitnessfestivalen
 
 

 Under 2015 kommer jag dessutom kunna skörda frukt för mycket av det arbete jag gjort under 2014, jag kommer bland annat att kunna kalla mig författare, till Stora löparboken för kvinnor som ges ut av Norstedts.
 
 


Om det är något som vi är bra på på Rosa Skrot så är det att fira saker. Den här veckan kör vi ballongtema!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Sanna 4 december, 2014 at 09:09

    Härligt! Stort grattis! Det är ni värda!

    [Svara]

  • Lämna kommentar