Lofsan, Träning

Årets första transportlöpning & Antishake

Jag är ju långt i från en festtjej; jag dricker extremt sällan alkohol och är så kvällstrött att det är som ett skämt. Att jag inte dricker kaffe och därför blir bakis av fyra cola light under en galamiddag är också en merit. Men om gårdagen vara gala och glamour så är söndagen dagen då träningskläderna åkte på igen och jag var på gymmet klockan 09 i morse för att köra klass. Några timmar hemma i sängen på dagen och sedan kom dagens höjdpunkt; transportlöpning. Jag läser flera bloggar skrivna av tjejer som transportlöper, alltså tar sig från A till B springandes. Jag började cykla till och från jobbet för en månad sedan och har mentalt laddat för att börja springa också. Idag skedde det. Och efter 5 minuter tänkte jag ”varför har jag inte gjort det här förut?” Solen sken, musik i öronen och ett riktigt mål med löpningen; Sats Odenplan och PTkunder.

Jag körde ett relativt lugnt tempo och tänkte att jag skulle kunna hålla det under en mara. Lagom flås och lagom tryck i benen. Behagligt.

Påminn mig om känslan när klockan är 05 en regnig tisdagsmorgon också. För det är onekligen viktigt med bra förutsättningar för att transportlöpning ska vara en euforisk upplevelse.


Söder-Odenplan via Västerbron


Man måste ju ta sig hem på något sätt också.


Jag fick ett par tights från Röhnisch igår med antishakefunktion, nog de skönaste paret träningstights jag någonsin haft på mig. Mycket smickrande modell och de håller rumpan på plats, I like! Jag har extra small i Nike annars och i dessa är small perfekt. Rekommenderas starkt till löpartjejer som vill hålla fast saker på sin plats!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Annah 6 maj, 2012 at 18:07

  Grattis till vinsten! Får nog kika in på de där byxorna!

  [Svara]

 • Svara Andréa 6 maj, 2012 at 18:33

  Välkommen till transportlöpandets effektiva värld! 🙂

  [Svara]

 • Svara Helena 6 maj, 2012 at 18:56

  Grattis till vinst!!
  Hållet helt med om byxorna, skönare får man leta efter!

  [Svara]

 • Svara Nadja 6 maj, 2012 at 19:12

  Grattis till vinsten! Fick oxå de där byxorna för att testa, ska testa dom imorgon! Jag fick XS…jag hoppas jag får på mig dom! :-O Haha

  [Svara]

 • Svara mammaspring 6 maj, 2012 at 19:29

  Grattis till vinst och håller med övriga! Röhnisch är klart bäst då det kommer till bra löparbyxor! Älskar också den smarta fickan bak på rumpan som är tillräckligt stor att rymma en iphone!

  [Svara]

 • Svara Uppochhoppa 6 maj, 2012 at 19:45

  Transportlöpning låter verkligen som det bästa, plötsligt är jag lite avis på er som bor så lagom nära jobbet. Över två mil springer man inte gärna sådär som transport. Cykla däremot, det funkar ju!

  [Svara]

 • Svara Ida Svensson 6 maj, 2012 at 19:59

  Transportlöpning är the shit för oss med fullt i kalendern! Hoppas du fortsätter. Bra sprunget 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar