Lofsan

Årets första kräftor

Igår hade vi årets kräftpremiär härhemma. H gjorde en lökpaj och så gräddade vi varsin minibaguette. Till det delade vi på en förpackning kinesiska jumbokräftor. Eller, jag åt 2/3 och H fick resten :-). Jag älskar kräftor!

Ikväll ska jag ge mig på glassmaskinen vi kidnappat från min mamma. Jag satsar allt och kör på en vaniljglass denna första gång. Jag har googlat lite recept så vi får se hur resultatet blir. Är det någon som sitter på ett grymt recept kan ni väl hojta till! 🙁

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Hans 12 april, 2010 at 22:55

  Det där var lögn.
  Det var 28 kräftor (och en glasbit) i förpackningen.
  Jag åt 6 st.
  Du åt resten.
  Det innebär att du åt 80% och jag 20%.

  [Svara]

 • Svara Hans 12 april, 2010 at 22:55

  Det där var lögn.
  Det var 28 kräftor (och en glasbit) i förpackningen.
  Jag åt 6 st.
  Du åt resten.
  Det innebär att du åt 80% och jag 20%.

  [Svara]

 • Lämna kommentar