Lofsan

Årets nyhet i barnbranschen 2012

Jag sitter med i juryn för Årets Nyhet i barnbranschen 2012. Det är 11 produkter som är nominerade och nästa vecka på årets branschmässa Barn och Baby kommer vi i juryn att utse en vinnare. Två av de nominerade produkterna är barnvagnar, lite extra kul är att den ena testkörde jag i New York för ett par år sedan, nu är den på väg till Sverige. Jag pratar om den ”högteknologiska” Origami som har en elgenerator i bakhjulen som laddas medan du går. En LCD-panel på handtaget visar termometer, hastighetsmätare och tripmätare. Vagnen kan även fälla ihop och upp sig själv. Som sagt; högteknologisk!

 

 

Den andra barnvagnen bland de nominerade är handbagagevagnen Yoyo från Babyzen. Det är en av få barnvagnar som passar kabinmåtten på flygplan. Det mest innovativa är hur vagnen fälls tillsammans med måtten; den blir tydligen världens minsta barnvagn ihopfälld.

 

Jag kommer att blogga mer om detta pris och nämna vilka fler produkter som är nominerade den närmaste veckan. Nästa torsdag tillkännages vilken av de 11 produkter som vinner priset Årets Nyhet 2012.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Erica 8 oktober, 2012 at 09:41

  Vilka fräna barnvagnar! Den första verkar ju hur cool som helst. Yoyo verkar ju smidigt att man kan ta med den in på flyget, det skulle då jag kunna ha användning av. Smart.

  [Svara]

 • Svara Stina 8 oktober, 2012 at 11:45

  Jag har en låsning i ryggen på två ställen som kag blir behandlad för just nu av kiropraktor. Han vill att jag ska träna rörlighet istället för stabilitet. Jag kilade in här för att leta lite rörlighet och hittade inlägget om komplex rörlighet där Ako visar hur man kan göra.
  Det ser dock alldeles för avancerat ut för mig. Finns det något enklarejag kan börja med och vad ska jag tänka på? Har inga restriktioner förutom att jag inte ska träna bålstabilitet!

  Tack för en på många plan, fantastisk blogg! Kram Stina

  [Svara]

 • Svara Helena 8 oktober, 2012 at 20:09

  Yoyo är helt klart ett alternativ som resvagn, den blev jag nyfiken på!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar