Lofsan

Åretåget

Vi sitter på tåget neråt Stockholm igen nu. Sorgligt men sant. Vi har haft ett par fantastiska dagar hela familjen med massa lek utomhus, bad och bra restauranger. Sixten och jag har varit ensamma bara han och jag en del. Det händer sällan hemma. Då är det Baxters behov som styr. Nu har Sixten och jag badat och lekt på hans villkor. Så välbehövligt för en liten kille som är extremt mammig för första gången i sitt liv. Annars är det bara Hans som gäller.


När vi kommer hem drar vardagen igång direkt. Torsdag och fredag ska Sixten gå på förskolan. Annars är han ledig på fredagar fast vi har rätt till sex timmar även då. Eftersom vi är i New York hela nästa vecka så får han vara på förskolan alla vardagar som går. De är ute från 0830-16 hela dagarna förutom lunch och vila inomhus. Det är superbra! Sixten tycker om att cykla på en sån där lekparkscykel fast han använder inte pedalerna än.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Nea- 2barnsmamma till en 08:a & 09:a 27 april, 2011 at 21:41

    Jag njuter också av varje sekund som Jamie är Mammig, vilket inte händer ofta tyvärr…när han slår sig så kommer han alltid till mig i vilket fall som helst..=) Julia är en mammagris rätt igenom..tur att nån är det..haha

    Kul med dina videos…mii lajki…

    [Svara]

  • Lämna kommentar