Lofsan

Åre is da shit

Åh vilka fantastiska timmar vi fick tillsammans i backen! Vi körde några åk uppe i Högzon men Hummel var nog lite bättre, i alla fall mjukare. Inga Stockholmare (förutom vi då) så långt ögat kunde nå och många riktigt duktiga åkare i backen. Då flyter det på bra. 😉

När klockan närmade sig lunchtid tog vi oss ner till byn igen och hem till huset. Där väntade fyra glada barn och färdig mat på bordet. Lyx!


Jag fick en nostalgitripp uppe i backen i dag och mindes tillbaka till sommaren 2010 då jag var gravid med Baxter. Vi var uppe i Åre en vecka och fjällvandrade bland annat. Alla de blogginläggen är flyttade till denna blogg men bilderna hämtas från förra bloggen så vill ni läsa dem på snabbast sätt kan ni kopiera länkarna nedan. Jag var i vecka 24 och åkte själv lift upp med Sixten på ryggen och gick hela backen ner. Att vara gravid är inget handikapp, alla graviditeter är olika och min andra var en dröm. Jag önskar alla kvinnor en graviditet med massa positiva minnen.

Inspireras nedan!

Uppför Åreskutan och så ner igen!

Ett besök vid Tännforsen

Holiday Club, Broken och massa lek

Fjälltur, bad i Åresjön och afterbeach på terrassen

http://lofsan.wordpress.com/2010/07/06/haglofs-are-extreme-challenge/

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Cecilia 6 mars, 2012 at 15:02

  Hej!

  Njut av er semester! Ser härligt ut!

  Jag skulle bara vilja berätta för dig om hur allt gick…Jag skrev till dig om att min influensa gjorde mig tokig! Ditt kloka råd var vila med gott samvete och, det gjorde jag. I fredags sa det bara PANG och jag var frisk. Allt halsont var borta och febern ett minne blott. Jag tog en lugn dag följt av en lugn lördag. Men sen var det dags, jag körde vasaloppsspinning i söndags 3.38 blev tiden och jag har aldrig känt mig så stark som då! Svetten sprutade och glädjen var total. Vilken känsla, komma tillbaka efter sjukdom och vara stark och full av energi! Aldrig känt så innan!
  Jag vilade igår, kunde knappt stå på benen men ikväll ska jag iväg och mjuka upp mig lite 🙂 Jag vill bara tacka dig för dina kloka ord om ”njutvila” och säga att det gjorde susen! Tack!

  [Svara]

 • Svara Caroline - Klara,färdiga,Spring! 7 mars, 2012 at 11:15

  Åh, vad härligt det ser ut! Jag har bara varit i Åre på sommaren och fjällvandrat, senast 2011 då jag var gravid i v. 21 och vandrade upp för Åreskutan hela vägen.

  [Svara]

 • Lämna kommentar