Lofsan

Åre i mitt hjärta

En av mina favoritplatser i Sverige är Åre. Vi har varit mycket både uppe i Tandådalen och Lindvallen både sommartid och vintertid de senaste åren men ingenting går upp emot Åre. I år väntar tre Åreresor för min del. I helgen är vi ett gäng tjejer som ska åka skidor tillsammans och bo i ett helt perfekt hus i Björnen. I mars åker vi tåg upp hela familjen för en hel skidvecka och i juni är vi också uppe en hel vecka då jag ska köra multisporttävlingen Åre Extreme.
 
 För mig är mixen av storstadspuls, skidåkning, bra restauranger och tillgängligheten viktig. Jag vet att det kan låta märkligt men jag blir lappsjuk bara under en helg ute på landet. Jag behöver lite action, då är Åre perfekt!
 
 


Sommaren 2010 var vi i Åre en vecka.


Sixten skulle fylla 1 år och jag var gravid med Baxter som föddes i oktober.


Vi vandrar mycket och har haft stor glädje av vår bärstol. Nu är barnen för tunga för den tycker vi så den ska ärvas av en kompis barn.


I vintras var vi också en hel vecka i Åre. Sixten och Baxter åkte skidor för första gången. De längtar massor efter att åka i år igen.


Vi fick springa mycket med barnen i backen förra året. Jag har högre förväntningar på att kunna släppa dom lite friare denna vinter.


Mer hjälm och pjäxa än barn.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Mari 27 januari, 2014 at 20:28

  Åre är mitt paradis.

  [Svara]

 • Svara vicky 28 januari, 2014 at 08:10

  Åhh, härligt! Någon gång ska jag också åka dit 🙂

  [Svara]

 • Svara Johanna 28 januari, 2014 at 09:50

  Härligt! Åre är fantastiskt. Vad är det för märke/modell på er bärstol?

  [Svara]

 • Lämna kommentar