Lofsan

Är du i Stockholm på Tjejmilen?

Den här veckan är galet intensiv och eftersom vi håller på och flyttar bloggen till en ny domän (lofsan.se är inte aktiv just nu med andra ord) så är jag sparsam med bloggandet. Det är flera års blogginlägg som ska flyttas och med cirka 3 blogginlägg om dagen i 4 år så förstår ni att det är lite meckigt och tar tid. Men håll ut, det kommer att bli så bra när allt är klart!

Jag jobbar mycket i augusti och september när alla vill styra upp träningen lite extra och när jag ändå är i gång vill jag passa på att bjuda in er som är på Stockholmsbesök om två veckor, samtidigt som Tjejmilen. Det är många som bor utanför Stockholm som hört av sig och efterfrågat träning på Rosa Skrot tillsammans med mig så jag har satt in två extra event.

Söndag 8/9 klockan 08-10 kör jag min uppskattade workshop inriktad på chins/pullups och 10.30-11.30 kör vi ett cirkelträningspass fokuserat på pulsbaserad styrketräning.

Det finns 8 platser till workshopen inriktad på chins och det kostar 400:- per person inkl ett träningsprogram för 16 veckor.

Träningspasset i gruppträningssalen på Rosa Skrot har 20 platser och kostar 200:- per person inkl inträde till Rosa Skrot och lån av handduk.

Du bokar som vanligt din plats via mail till Lovisa.sandstrom@me.com och vilket av eventen du vill vara med på. Du kan självklart vara med på båda två! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Saras Träningblogg 23 augusti, 2013 at 14:22

    Snygga tights 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar