Lofsan

Appetito på Högis

I somras besökte Hans och jag vad som kanske är Dalarnas bästa italienare, Appetito vid Högfjällshotellet. Ikväll hade vi möjlighet att gå dit igen.

Vi valde ett stort menypaket med två rätter på varje ”nivå”. Även om inte alla rätter är mina favoriter, jag älskar det kalla; alla korvar, röror och tillbehör bäst, så är pastan bra i lagom mängd. Jag är inget fan av osttallrikar och desserter men Hans vittnar om de alla rätterna håller högsta kvalitet. Är ni i Sälen kan jag verkligen rekommendera ett besök på Appetito. Helt fantastisk personal, fina viner och riktigt bra mat kompletteras av en fantastisk fjällmiljö. Även om vi hade möjlighet att lämna barnen hemma med mormor och kunde njuta av två timmar på tu man hand så finns det ett barnrum med leksaker och DVD att sysselsätta barnen med.

Men tänk att jag längtar så mycket hem efter barnen efter två timmar. Att få en paus ifrån de små en stund då och då gör ju att jag uppskattar att komma hem så mycket mer. Men i den åldern barnen är just nu så får vi vuxna inte många minuter per dag då vi inte ska serva barn på olika sätt. Alltid är det någon som vill ha hjälp eller mammas uppmärksamhet och jag står i givakt. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar