Lofsan

Äntligen snö!

Nu har det snöat och regnat till och från hela kvällen, natten och morgonen och med minusgrader nu på förmiddagen så ligger det ett snötäcke över Södermalm, vackert! Vår terrass är vit och grannens julbelysning passar bättre in tycker jag. Vår vecka blir en kortvecka, barnen är på förskola till och med onsdag om de håller sig friska nu, de lämnades friska i morse i alla fall. Jag jobbar tidigt på morgnarna nu för tiden, åker hemifrån strax efter 06 och sedan är jag hemma vid 08 och tar hand om barnen så att Hans kan åka i väg, det fungerar bra tycker jag. När barnen är lämnade på förskola åker jag hem och skriver eller åker direkt till gymmet för fler PT-kunder eller klasser. Idag har jag en cykelklass på schemat till exempel. Vi får pussla så just nu när jag vill att barnen ska ha korta dagar på förskolan och Hans reser mycket.

Hur går det mer julförberedelser för er? Igår gjorde Hans köttbullarna till julafton och vi provsmakade de till middag, med enbär i. Gott! Jag lyckades övertala Hans till att koka knäcken redan ikväll, han propsade på att den ska göras precis innan jul, vi får väl se. Jag älskar kladdig knäck.

Igår passade vi på att ta en promenad till Gamla Stans julmarknad, mycket lite julkänsla där tyvärr. Men barnen sov gott i vagnen och jag invigde mina nya Fitflops: en fårskinnssko med ergonomisk sula som ger bättre stöd för foten än andra skor, väldigt varma och än så länge torra. Många efterfrågar bilder på vår nya vagn: Mountain Buggy Duet och hur Sixten sitter i den. Ni ser att han med overall och Salomons grova vinterstövlar knappt når ner till fotstödet och har utrymme kvar över huvudet till taket. Sitsarna är smala men inte så att det verkar bekymra honom.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara mary 19 december, 2011 at 21:16

  Hej! Hur lång är Sixten?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Han är nog 94-95 tror jag. 92 är trångt i kläder. Han är mitt på kurvan för 2,5-åringar…

  [Svara]

 • Svara ★ M a n s o n D u s t - barnklädestokig fyrabarnsmamma med genustänk ★ 20 december, 2011 at 08:12

  Min 3-åring är 94 cm. 😉 Mini. Men min äldsta var 98 cm vid 2,5 år haha. Hon är typ 143 cm nu vid 9. Så olika det kan bli.

  [Svara]

 • Svara Suzan 20 december, 2011 at 11:23

  snygg mössa!!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack!

  [Svara]

 • Lämna kommentar