Träning

Äntligen lite svett!

Fy vad trött jag var i morse när klockan ringde. Jag somnade inte förrän tidningen kom, någon gång efter halv fem. Jag hade massa sammandragningar, de startade i precis samma vecka som med Sixten i magen. Jag hoppas att de inte blir lika besvärliga och smärtsamma som då.

Jag var på jobbet tidigt i morse och körde PT medan Sixten var kärlekskrank hemma med pappa. När jag jobbat klart åkte jag hem och hämtade de två för att promenera till Sats Odenplan. Jag har verkligen längtat efter att konditionsträna så idag körde vi ett spinningpass. Tyvärr passade instruktören inte alls mig. Hon snackade sönder passet rakt igenom. Inte inspirerande!

Jag gjorde i alla fall mitt bästa och var riktigt trött efteråt.

Vi åt lunch nere på Rydberg, de har en uteservering med sol inne i Centralbadets trädgård. Jag åt god fläskfilé med sallad och njöt av den varma solen.

Idag har Sixten världens tonårsfinne på kinden. Det ska börjas tidigt…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar