Lofsan

Äntligen fredag!

Och fredag betyder att det bara är två dagar kvar till Tandådalen! Jag längtar så!

Tjugo över sex i morse stod jag utanför Agnes hus, det bästa sättet att se till att träningen blir gjord är att boka en date. Mina ögon var så trötta att jag såg ut som en kines fick jag höra. Morgonens cykelpass var riktigt bra! Yvette var grym som vanligt, passet var fullt och några fick till och med inte plats. Då förstår ni hur grymt bra pass Yvette kör 0645 varje fredag.

Jag körde så att mjölksyran sprutade ur benen och lungorna värkte. Vill man vara fin…

Sickan sov såklart när vi kom hem så Agnes fick äta frukost och gå till jobbet utan att få gosa. Men hon lämnade sin väska här så att hon var ”tvungen” att komma tillbaka efter lunchen. 😉

Hans överaskade mig med att komma hem med en sushilunch åt oss. Värsta romantiskt med en spontan lunchdate!

Idag ska Sixten och jag gå upp till Fridhemsplan och hämta ett Liberopaket på Lindex och till Ica för att äntligen hämta vårt modem som Comhem strulat med. Äntligen ska vi få internet härhemma igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar