Lofsan

Äntligen är det dags för Lofsangruppen

 Ni vet det där stora hemliga projektet jag har jobbat med hela vintern och våren? Ni kan nog inte förstå hur glad och stolt jag är över att äntligen kunna berätta om Lofsangruppen för er!
 
 


Här är Lofsangruppen; Johanna, Jenny, Ida, Louise, Sophia, Clara och jag. Vi är Sveriges enda kompletta onlineteam med coacher, dietist, kostrådgivare och sjukgymnast.
 
 
 Jag har under flera år fått massor av förfrågningar från tjejer som vill anlita mig som PT via mail, det är självklart supersmickrande. Jag har dock länge känt att jag har saknat det optimala verktyget för att kunna leverera den kvalitet som jag vill stå för som tränare. Men, nu har jag äntligen skapat det hjälpmedel som jag känner är 100% skräddarsytt för att kunna hjälpa tjejer med deras träning och kost!
 
 Lofsangruppen är en tjänst och en app där du får hjälp av en coach som är inriktad mot dina mål och behov. Vi är sju stycken tjejer som jobbar med Lofsangruppen, alla är handplockade av mig utifrån sina spetskompetenser. I teamet har vi samlat en dietist, en sjukgymnast, träningscoacher och kostrådgivare. Tillsammans skapar vi Sveriges enda kompletta träningsteam som arbetar 100% online med träningsplanering, kostrådgivning och rehabiliterade träning. Grymt!
 
 Om du vill läsa mer om Lofsangruppen, vi som jobbar som coacher och framförallt bli en del av det första gäng som får möjlighet att ta del av vår app med träningscoachning, flera hundra filmade övningar och personlig kostrådgivning kan du besöka vår sajt Lofsangruppen. Du kan välja mellan att köpa ett paket eller starta ett abonnemang och du väljer inriktning på ditt paket själv utifrån dina mål med din träning.
 
 Det är jag som gör en nulägesanalys av dig och din träning, sedan får du en coach tilldelad dig som ger dig alla träningsprogram och hjälper dig med kosten. Du och din coach har kontakt dagligen om du vill och behöver, all dialog sker via appen.
 
 Jag har lagt ner hela mitt hjärta och min själ på det här projektet. Jag hoppas så att ni vill vara med på den här galet spännande resan tillsammans med mig och resten av tjejerna i Lofsangruppen.
 
 Tillsammans kommer vi att skriva historia!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

32 Kommentarer

 • Svara Hanna 11 juni, 2014 at 07:05

  Åh!!!! ÄNTLIGEN!
  Detta vill jag vara med på! 🙂

  [Svara]

 • Svara Hanna 11 juni, 2014 at 07:07

  Spännande och oooootroligt kul!!! Wiiiiieee!

  [Svara]

 • Svara Lofsangruppen | erdoderdo 11 juni, 2014 at 07:19

  […] Läs mer hos Lovisa och spana in Lofsangruppen! […]

 • Svara Camilla 11 juni, 2014 at 07:20

  Åh, det är ju toppen! Kommer att anlita er inom kort 🙂

  [Svara]

 • Svara Malin 11 juni, 2014 at 07:24

  Äntligen! Låter som skräddarsytt för mig!

  [Svara]

 • Svara Åsa Norlander 11 juni, 2014 at 07:27

  SuperLOFSAN!!! Jag kände på mig att det var det här vi väntade på! Toppen!

  [Svara]

 • Svara Hanna 11 juni, 2014 at 07:31

  Underbart!!!!!

  [Svara]

 • Svara Fru Minimalist 11 juni, 2014 at 07:34

  Coolt, vilket dreamteam du satt ihop! 🙂
  Jättekul och inspirerande att du vågar satsa och ta träning och hälsa till en ny nivå och med nya verktyg!

  [Svara]

 • Svara Maria 11 juni, 2014 at 07:39

  Det låter som ett superupplägg! Härligt!! 🙂

  [Svara]

 • Svara Rebecca 11 juni, 2014 at 07:50

  Äntligen! Som jag längtat efter den här dagen :). Grymt jobbat under våren! Nu börjar det roliga :).

  [Svara]

 • Svara Cherie | Börja Spring 11 juni, 2014 at 08:07

  Åh vad spännande 🙂

  [Svara]

 • Svara Mikaela 11 juni, 2014 at 08:21

  Vilken rolig nyhet, det kommer att bli så bra!!

  [Svara]

 • Svara Anna Margareta 11 juni, 2014 at 08:58

  WOW! Så kul.

  [Svara]

 • Svara jessica 11 juni, 2014 at 09:00

  kul!
  Jag har en fråga om paketen/abbonemangen..
  Om man har ett behov av flera? Ex rehab/prehab och viktnedgång? Betalar man för 2 tjänster då eller?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Hej!

  Just rehabpaketet är särskiljt från de andra och kombineras med Viktnedgång, de andra paketen är tänkta att bara behöva en av. Maila mig info@lofsan.se och berätta mer om dig så ser jag till att du får ett bra upplägg.

  [Svara]

 • Svara Maria 11 juni, 2014 at 09:05

  Men så roligt! Jättegrattis och lycka till, och så kanske vi hörs inom kort 🙂

  [Svara]

 • Svara Cina 11 juni, 2014 at 09:07

  Wow, äntligen och Grattis!!!

  [Svara]

 • Svara Lisa & livet från den ljusa sidan 11 juni, 2014 at 09:30

  Så jäkla snyggt. Ni kommer äga!

  Stort grattis – till er för er fina satsning (som jag är säker på att kommer bli lyckad) – och till alla Sveriges kvinnor (m fl.) som får en stor chans till hjälp och inspiration.
  (om nu Sverige är gränsen..?! 🙂 )

  KRAM

  [Svara]

 • Svara Marte 11 juni, 2014 at 09:53

  Wow – höres meget bra ut. Jeg signer meg opp!
  /Marte

  [Svara]

 • Svara Neea 11 juni, 2014 at 09:59

  ÅH Detta är precis vad jag hade hoppats på!!
  Jag har läst igenom de olika abonnemangen och träningspaketen men jag vet inte riktigt vilket som kan passa mig bäst att välja, har du möjlighet att hjälpa mig med det?

  Jag är en kvinna som fyller 25 i sommar. Är 158 cm lång och väger 57kg.
  Är mamma till två småbarn som är 4 och 2 år. Jag hade lätta graviditeter och återhämtade mig väldigt snabbt och upplever att mina magmuskler har gått ihop. Har kört plankan och plankan och plankan så min man vaknade en natt och jag gjorde plankan i sömnen.. 😛 och så här många situps de senaste 5 åren har jag gjort = 0.
  Dock tror jag att jag har lite svagt bäcken och har lätt för att svanka..

  Mitt liv idag ser ut som så att jag studerar på högskola, dock distans så jag sitter hemma mycket för mig själv och läser i böcker och sitter framför datorn. Jag jobbar helger. Jag tycker jättemycket om att träna, har gym i närheten och även ett jättebra löpspår som ligger ännu närmre.
  Jag gillar styrketräning, men då helst med fria vikter, pilatesboll eller min egna kroppsvikt. Men känner mig lite osäker på tekniken ibland, är rädd för att göra fel. Jag älskar löpning (mer än vad jag är bättre på det) men där blir det mest att jag springer min runda på ca 5km, ibland blir det två varv.. men inte mer variation än så. Förr gick jag mycket på gruppträningar så som zumba, combat, box, spinning, indoor walking, body pump, yoga och core. Gillar varierad träning helt enkelt.

  Jag har otroliga komplex över min mage, höfter, där ALLT fett lägger sig 🙁 MEN jag tränar mest för att jag vill ta hand om min kropp, känna mig stark och för att jag mår så mycket bättre när jag tränar. Men självklart vill jag få en fastare kropp.

  Jag har otroligt dåligt självförtroende och min självkänsla är just nu på botten, och behöver ha någon som peppar mig nu. Har inte tränat på flera månader och lider just nu av ångest. Om ett par veckor ska jag äntligen få träffa en läkare och få hjälp med detta. Jag har nu nått en punkt där jag känner att jag inte räcker till någonstans. Jag är ingen toppstudent, inte mest tålmodig och rolig mamma, inte världens sexigaste och gladaste fru, inte en tillräckligt duktig dotter, orkar inte stötta mina systrar tillräckligt mycket, ingens bästa vän osv…

  Lofsangruppen, ni kan nog vara den hjälpen jag behöver!!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Maila mig på info@lofsan.se så hjälper jag dig!

  [Svara]

 • Svara Ida 11 juni, 2014 at 10:03

  Så roligt, det blir ett 12 veckors program efter semester och sommar när vardagen är tillbaka och flytt samt renovering är klart.
  Otroligt kul och det känns som detta verkligen skulle kunna ge mig resultat!
  Du är grym Lofsan!

  [Svara]

 • Svara SpringSara 11 juni, 2014 at 10:57

  The sky is the limit Lisa. 🙂

  Stort lycka till!

  [Svara]

 • Svara Linda 11 juni, 2014 at 11:36

  Låter riktigt spännande!! Kanon!!

  [Svara]

 • Svara Helena Lilja 11 juni, 2014 at 14:00

  Ja! Äntligen! Kommer anmäla mig omgående!

  [Svara]

 • Svara Isabelle 11 juni, 2014 at 16:38

  Hej! Jag har en fråga. Jag vill bygga muskler och bli starkare samt få bra kondition. Men jag har några extra kilo som jag vill bli av med. Går det? Att få bort fett samtidigt som jag bygger muskler?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Absolut! Välj Styrka och prestation som paket så ska du få ett anpassat upplägg för dina mål.

  [Svara]

 • Svara Anna - Trend o träning 11 juni, 2014 at 19:15

  Superkul Lovisa! Att det gick att utforma så att det passar er. Heja! 🙂

  [Svara]

 • Svara Mari 11 juni, 2014 at 20:06

  Men shit vad kul =) Grattis!

  [Svara]

 • Svara Ylva 12 juni, 2014 at 05:29

  Hur kan man se vad det kostar?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Gå in på lofsangruppen.se så finns alla paket och abonnemang där.

  [Svara]

 • Svara Lofsan 13 juni, 2014 at 18:05

  Vi kommer att skapa ett kombinerat paket för just dessa två tjänster.

  [Svara]

 • Lämna kommentar