Lofsan

Äntligen!

Nu är det bara några timmar kvar till planet mot New York lyfter och jag har packat ner allting utom necessärer och min plånbok i väskan. När vi åkte till New York när Baxter var nyfödd så glömde jag min plånbok hemma och vi hade en vecka på Manhattan och en vecka i Mexico inbokad. En annan gång glömde jag passet hemma när jag skulle flyga till Geneve och fick sitta hos passpolisen på Arlanda med 45 minuter till avgång för att beställa ett provisoriskt. Med andra ord så är det bäst att både pass och plånbok packas i väskan redan ikväll. Har ni glömt något sånt viktigt någon gång ni med?

Vi har lagt sista handen på barnvaktsschemat ikväll för att det ska klaffa 100% för gräbsen med tanke på sommarfester, Vätternrundan och så vidare så nu är Sixten och Baxter taggade på att hänga med mostrar och mormor efter förskolan. I helgen flyttar de hem till mormor och så hämtar jag dom där på måndag morgon. Vilken lyx för dom!

Vi har några helt fantastiska dagar framför oss med mycket arbete i form av research inför mina två projekt men också några extra spännande middagar, bruncher och Phantom of the Opera med Peter Jöback är inbokat. Träningskläderna är nerpackade, förutom ett gym med en fantastisk utsikt på hotellet där vi bor så ska vi springa längs Hudson River och i Central Park. Hotellet vi bor på har egna cyklar så denna gång slipper vi hyra cyklar. Att cykla på Manhattan är ett perfekt sätt att uppleva stan på!


Vi har varit i New York många gånger de senaste åren, senast i november förra året. Denna bild är från maj 2011 när hela familjen åkte till New York tillsammans med min syster Agnes och hennes Henric.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Annah 12 juni, 2013 at 05:11

  Hoppas du får några riktigt härliga och givande dagar! NY är verkligen lovely!

  [Svara]

 • Svara Helena 12 juni, 2013 at 05:50

  Men fy FAN vad härligt! NJUT av världens bästa stad!

  [Svara]

 • Svara Malla 12 juni, 2013 at 06:33

  Jag har nog (hittills) lyckts packa ner viktigaste sakerna, men man vet aldrig hur det blir nästa gång 😉
  Hoppas ni får en underbar resa!

  [Svara]

 • Svara Fru Minimalist 12 juni, 2013 at 06:59

  Om jag glömt något så viktigt? Nej, faktiskt inte (hittills), trots att vi reser mycket. Jag försöker ha en strukturerad packning av framför allt handbagaget. Har faktiskt skrivit om just detta här:
  http://minimalisterna.se/det-medvetna-handbagaget/

  Däremot har jag lyckats tappa bort/glömma passet + boardingpasset i säkerhetskontrollen en gång. Förmodligen bästa och tryggaste stället att tappa/glömma passet på på en flygplats, men det var några riktigt nervösa minuter innan jag insåg var passet borde vara och innan jag hade det i min hand igen.

  [Svara]

 • Svara susanna 12 juni, 2013 at 07:26

  Check på att glömma passet, inför tjänsteresa till Bryssel. Men det tillfälliga passet är ju rosa och fint… ha en underbar resa och jag ser framemot blogginläggen!

  [Svara]

 • Svara Anna Margareta 12 juni, 2013 at 07:34

  Wow! Sicken härlig resa ni har framför er!

  [Svara]

 • Lämna kommentar