Lofsan

Anpassa sig

Tänk om jag hade börjat jobba heltid nu och varje morgon eller faktiskt kvällen innan behövt ta beslut om VAB eller inte. Cred till er heltidsarbetande småbarnsföräldrar. Vi har ju världens lyx att kunna känna efter hela morgonen om Sixten är i skick för förskola eller inte. I morse vaknade han 0430 och eftersom Hans var uppe och på väg så ville Sixten inte somna om.

Hej soffan liksom.

De sover på förskolan vid 12 men här hemma däckade han redan 0730 och sov 90 min. Inte likt honom. Vi har avbokat två playdates i helgen och så hoppas hoppas jag att han kryar på sig snart. Baxter sov två timmar på raken i natt resten blev någon blandning mellan gnäll, hosta, slumring och vakenhet.

Man kommer hit på eget bevåg med andra ord.

Hans åkte till Singapore i morse så det blir en såndär märklig helg igen när jag är ensam med gräbsen. Det är synd att de inte är helt friska för det är roligt att hitta på saker på helgen.

Vi har i alla fall badat badkar idag och nu ska vi ut i solen och gå upp till Ica på Sabbatsberg. Något så glamouröst som toalettpapper behövs.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Cissi 3 mars, 2011 at 13:08

  Ni kommer ju ha ”turen” att Baxter som lillebror redan har utsatts för en del smittor via Sixten, när han väl börjar förskolan. Märker en enorm skillnad på vabbandet Igors första termin, och (det ickeexisterande- peppar peppar) vabbandet för Bruno nu.

  Trist att det inte blev nåt på lördag, krya på er!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Det är en tröst! Det måste vara skönt för dig att plugga så att du kan styra lite själv med tider och så. Vi bokar in en ny dejt!

  [Svara]

 • Svara Anna 3 mars, 2011 at 13:34

  Phjuuu varför kan barn inte sova på nätterna o gärna till kl 08.00 på morgonen:) Det e tungt när man aldrig får sova själv…jag är trött ständigt känns det som…suck…vänder väl någon gång hoppas jag:)

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ja, Hans vet ju liksom att det går över, han minns inte ens den här perioden eftersom den känns så avlägsen. Gäller ju att intala sig själv att snart är de 15 och vill BARA sova. 🙂

  [Svara]

 • Svara Hans 4 mars, 2011 at 02:42

  Duktiga, vackra du!

  [Svara]

 • Lämna kommentar