Baxter, Lofsan

Another day

Baxter sov så fint i går kväll och i natt. Han äter 10 min varje halvtimme men däremellan skriker han i alla fall inte så jag är nöjd. Och bra är väl det för i natt blev jag akut magsjuk, måste ha ätit något tokigt och blev asdålig. Eller så fick jag kanske någon stressreaktion på grund av Baxters matvanor, dålig var jag i alla fall. Känner mig ganska svag i dag och fick såklart avboka både klipptid och playdate med Alex och Malte. Om jag inte får något återfall under dagen blir det ett frisörbesök imorgon istället.

Idag har vi istället badat badkar, lekt och tittat på Firma Fantasiflytt, Sixtens favoriter. Eftersom vi ändå skulle vara hemma hela dagen gav jag mig på att söva Sixten i sin säng istället för i min famn. Det tog en timme, Baxter gungade jag i babysittern samtidigt, men sedan sov Sixten. Najs!

I eftermiddag har jag provat bikinis och shorts till Mexico. Det mesta passar men vissa plagg hoppas jag sitter bättre om tre veckor. Storleksmässigt är jag ungefär lika som när jag var gravid i vecka 14-16. Det är midjan och ”kärlekshandtagen” som bråkar mest, ben, rumpa och armar är helt som innan mätt i omkrets. Jag är fortfarande ganska mjuk i kroppen dock eftersom jag inte har kommit igång med styrketräningen än.

Ett litet tips: Loppi.se har börjat med auktioner på sin sajt nu. Gillar du att köpa begagnade barnkläder nästan gratis, spana in.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar