Lofsan

Annamys och Mormors kväll

Idag har Sixten och jag varit med Anna och Lucas hela dagen. Vi möttes upp utanför oss och promenerade till sickla. Sixten hade ett viktigt möte med sin barnsköterska.

Vi åt sedan lunch i gallerian och hade jättetrevligt! Lucas är nio månader nu, en stor kille med andra ord. Han äter ju mat han! Jag har inget eget behov av att börja ge Sixten smakportioner vid fyra månader (om två veckor) men efter att ha sett Lucas äta idag lockar det onekligen en aning mer.

Anna och jag har haft en jättebra dag tillsammans med våra söner. Känns overkligt att vi har varsitt barn nuförtiden. Jag är så glad över att ha Anna i mitt liv!

Ikväll ska Sixten och jag äta middag hos min älskade mamma. Sedan ska Sixten för första gången sova över hos sin momor. Fast han bad mig sova över jag med och det kan jag ju inte stå emot. Sixtens underbara mormor!

Dagens träning blev 60 min powerwalk till Ica Maxi. Efter sju dagar av hård träning på raken ska det bli underbart att ha två vilodagar i helgen. Jag har köpt nya Super Mario till Wii, och imorgon blir det lösgodis och lite gott. Najs!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar