Träning

Anna, Sixtens garderob och träning

Idag har jag, och typ 50% av mina vänner namnsdag. Grattis till oss Annor!

Idag har jag möblerat om Sixtens kläder. Ni som följer bloggen har nog märkt att Sigge är ett modelejon och innehar ett stort antal klädesplagg. Fler än vad som får plats i den byrå jag möblerade i söndags så idag fick hans kläder flytta in i en stor byrå istället. Plötsligt blev det plats för mer kläder, bra tajming inför Londonresan i januari där Sixten ska storshoppa big time!

Vid lunch gick vi upp till Odenplan för att träna men MiniSats var fullt så vi gick tillbaka vid tre. Sixten brukar sova vid den tiden men det hade gått jättebra ändå. Han får sova en timme nu istället medan jag gottar mig åt alla misslyckade själar i Unga Mödrar.

Träningen idag blev intervaller; 10st 60sek på 16km/h. Kändes riktigt bra! Målet är att klara dem i två minuter. Kanske i januari? Efter det körde jag rygg och axlar i gymmet. Passade på att köra lite kettlebells, så grymt bra!

Ikväll ska vi borra upp hatthylla och steka pannkakor och sedan bara kramas. Jag älskar min man, min son och mitt liv!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara unique 9 december, 2009 at 18:23

  Åh, London. Älskar den staden? Men shit va det går pengar. Man lan lixom inte låta bli. Borde spara ett helt år och bara åka dit för shopping. Wihoo..

  [Svara]

 • Svara unique 9 december, 2009 at 18:23

  Åh, London. Älskar den staden? Men shit va det går pengar. Man lan lixom inte låta bli. Borde spara ett helt år och bara åka dit för shopping. Wihoo..

  [Svara]

 • Lämna kommentar