Lofsan

Ändrade planer

Haha, vilket skämt att vi skulle springa intervaller på bana i dag. En decimeter snö på gatan utanför oss i morse. Nej, istället blir det Sats för oss. Jag var sjukt peppad på träning så den energin jag laddat upp med måste jag använda. Vi som hade planerat en cykeltur med vår vagn bakom cykeln och köpa glass. Bara att glömma. Vad ska vi hitta på istället? Som tur är har vi vinterdäcken kvar på bilen så vi kan göra en utflykt i alla fall.

Är det bara i Stockholm snön vräker ner?


I söndags gjorde vi en utflykt till gästgiveriet i Hammenhög för att äta äggakaka. Det är en blandning mellan omelett och ugnspannkaka som man äter med stekt fläsk och rårörda lingon. Jättegott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Karin R 14 april, 2012 at 07:54

  I Karlstad skiner solen!! Det är dock ganska kallt än så länge…
  Men jag taggar för löprunda…….. Första milen sedan bebis!

  Ha en bra dag!

  [Svara]

 • Svara Ingela 14 april, 2012 at 08:58

  Här i Linköping är det fint 🙂 Hoppas på en löprunda i em efter jobbet! Trevlig Helg!

  [Svara]

 • Svara Sofie 14 april, 2012 at 11:58

  Sol i malmö också 🙂 O du, det heter ju äggakaga om vi ska vara petiga o skånska… 😉 men gott är det, speciellt farmors…Hoppas ni får en fin helg 🙂

  [Svara]

 • Svara Sofie 14 april, 2012 at 12:28

  I skåne är det sol o 11 grader 🙂
  Detta gjorde att vi spenderade dagen i Skogen med fika och annat Skoj!

  Tänkte även passa på att fråga hur det ser på sambandet sjukdom och träning.
  Som vanligt när jag bestämt mig för att köra igång med träningen så dröjer det En vecka sen kommer förkylningen. Är detta vanligt och vad försöker min kropp säga mig? Chock eller äter jag för dålig lr vad?

  Började med en ganska lugn vecka med ett danspass och 2 styrketräningspass sen blev jag sjuk med feber, halsont och förkyld!

  Tacksam för svar!

  Hoppad ni får en fin helg trots snö 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar