Lofsan

And away we go!

Äntligen är det fredag och vår Helsingborg-helg är här!
 
 Jag var uppe redan vid 05 i morse för att åka ut till Kungsängen där ett företag har konferens. Klockan 07 stod hela företaget ombytta till träningskläder och tillsammans körde vi en workshop om löpträning med rörlighetsträning, löpskolning, intervallträning och teknikanalys före en sån där fantastisk konferensanläggningsfrukost. Jag älskar att göra sådana här uppdrag för företag och organisationer; föreläsningar, workshops och träningspass. Hör av dig till mig info@lofsan.se om du vill boka mig till din arbetsplats!
 
 Nu ska jag packa det sista i min marathonväska innan vi sätter oss i bilen och åker ner mot Helsingborg. Jag har inte bestämt än vilka skor jag ska springa loppet i morgon i, jag väljer mellan två par Asics Nimbus. Jag ska i alla fall ha mina grymma hotpants från Röhnisch och min Helsingborg Marathon-tischa!
 
 


Dessa är ett av mina mest dämpade skor; Asics Nimbus 14 ngn jag funderar på att springa i ännu mjukare skor Nimbus 15.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Erika 12 september, 2014 at 11:41

  Stort lycka till imorgon Lovisa!
  Jag springer själv stafetten och kommer tänka på er alla som springer hela sträckan när det känns jobbigt för mig som bara springer milen. Hoppas få en skymt av dig och kunna få heja på dig in action 😀 go, go, go!!

  [Svara]

 • Svara Jämtlandshanna 12 september, 2014 at 11:54

  Stort lycka till imorgon! 🙂

  [Svara]

 • Svara Cherie | Börja Spring 12 september, 2014 at 12:46

  Lycka till imorgon! Får se om vi kommer och hejar 🙂

  [Svara]

 • Svara Helena 12 september, 2014 at 19:59

  Kul att det gick bra imorse, tänkte på dig!
  /Helena

  [Svara]

 • Lämna kommentar