Lofsan

Aloha Hill Club

Här i Marbella bor vi på Aloha Hill Club, precis som för 1,5 år sedan när var här senast. Aloha Hill Club ligger vid Puerto Banus, längre upp mot bergen och är en stor lite mer exklusiv lägenhetsresort med flera poolområden, supergym och concierge. Man kan boka jättefina lägenheter här via AirBnB, vi bor i en stor trea med två sovrum, stort vardagsrum med kök, två stora badrum och en grym terrass med utsikt över hela dalen och ner mot havet. Det är ett perfekt boende för familjer som inte vill åka på charter utan skapa sin egen solkustsemester.
 
 Efter en lång resdag som startade redan 05 i morse har vi hunnit göra oss hemmastadda här nu, badat i poolen, solat lite grann och tagit en shopping-och middagssväng nere i Puerto Banus. Jag har fått så mycket gjort på min jobb-att-göra-lista för den här veckan och jag känner mig så inspirerad!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Den Svenska Drömmen 5 maj, 2015 at 12:52

  Älskar Aloha Hill Club! Där bodde vi när jag var på träningsresa med Ida Warg och Alexandra Bring ifjol. Helt underbart ställe <3 Ses på MammaPower på söndag! 🙂

  [Svara]

 • Svara Hanna 5 maj, 2015 at 22:52

  Så mysigt att åka iväg med bara ett barn!

  [Svara]

 • Svara Carro 6 maj, 2015 at 02:10

  Härligt! Jag ska också till Marbella på torsdag. Ska bli skönt med sol.

  [Svara]

 • Svara Anna - Trend o träning 6 maj, 2015 at 18:17

  Åh så skönt! Att vara ledig & lugn inombords efter avbockade jobb (något som inte är självklart som egenföretagande 😉 är en härlig känsla. Och jag instämmer med ovanstående – lyxigt med kvalitéstid ihop med bara ett av barnen.

  Njut ordentligt!
  Kram

  [Svara]

 • Svara Linda 7 maj, 2015 at 04:28

  Åå det ser så mysigt ut! Du inspirerar verkligen!

  [Svara]

 • Svara Annika/Resfredag 12 maj, 2015 at 04:31

  Ser ljuvligt ut. Vi drar hela familjen till Marbella om tre veckor, jag har aldrig varit där och ser fram emot härliga dagar tillsammans.

  Vilken härlig resmånad du har, livet är så mycket roligare med en massa resor inplanerade… 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar