Lofsan

Allt Om Barnvagnar – Barnvagnsguiden

Ett av mina nya projekt är äntligen klart att lanseras och ni får se resultatet först!

Tillsammans med min vän Anna Lavfors har vi startat Allt om barnvagnar, den naturliga platsen för er som vill veta allt om barnvagnar. Bloggen ska vara den största i Sverige med recensioner av barnvagnar, jämförelser av modeller, nyhetsrapportering, tips om tillbehör, inspiration till att sy egna tillbehör och så vidare. Vi båda som ligger bakom bloggen är tvåbarnsmammor med ett stort intresse för och kunskaper om barnvagnar.

Kontakta gärna oss, till exempel om du vill gästblogga!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Terese Alvén 29 november, 2011 at 16:38

  Grymt! Kanonidé.

  [Svara]

 • Svara Hans 29 november, 2011 at 17:18

  Duktiga du!

  [Svara]

 • Svara Elin E 29 november, 2011 at 18:37

  Åh, vad skoj! Tittade in lite snabb nu bara och det såg väldigt intressant ut, men ska kika in ”bloggen” lite närmare i kväll när barnen har somnat! 🙂

  Hojta till om ni behöver hjälp med barnvagnar från 2003 och framåt, provade det mesta som fanns på marknanden vare sig det gällde lite mer spejsade (som fortfarande säljs, typ hemskt fula Micralite..) och ”vanliga” svenssonvagnar under de åren (vågar inte säga hur många det faktiskt blev i slutändan..haha.. släkten retar mig än..)

  När tvåan sen kom 2009 så har det inte blivit så fruktansvärt många.. och nu med trean som kom 2011 tänkte jag att jag ska prova lite mer spejsade saker så fort han kan sitta och då kommer ju er blogg väldigt väl till pass! 🙂

  Ha en trevlig kväll! 🙂

  [Svara]

 • Svara Miss Agda 30 november, 2011 at 10:03

  Grymt!! Så roligt. Om ni vill så bidrar jag gärna med recensioner på Babyjogger Summit, P&T Smart Buggy och Nuna Buggy. Ni fär kopiera mina recensioner på bloggen (Nuna har inte kommit än dock, men snart så) bara ni länkar till min blogg!

  [Svara]

 • Lämna kommentar