Lofsan, Lofsans bloggtävlingar

Allt går med Vaseline – tävling

IMG_4715

Allt går med pannben och Vaseline skrev jag inför Stockholms maraton 2013 – mitt allra första maraton. Vaseline är en produkt som är välanvänd i träningsbranschen. Man använder gelén till att smörja in de ställen på kroppen där sömmar av kläder, hudveck och skor kan komma att skava under prestationen som väntar. Många använder också Vaseline inför ett lopp eller en tävling för att förbereda fötterna för belastningen till exempel under träningsperioden. Det är viktigt att kunna fokusera 100 procent på sin prestation utan att få onödiga krämpor ifrån skavsår och slitningar.

04D010C1-7C6C-4ABC-A0B8-06A7731AD2E3497

Insmord och kittad med Vaseline, bland annat för att inte få skavsår av hörlurarna.

Nu för tiden när jag ofta är med i Nyhetsmorgon och blir sminkad har jag också lärt mig att ett trick som sminköser använder i TV är att dutta Vaseline för att få upp highlights och kontraster i ansiktet 🙂

Sedan förra året samarbetar jag med Vaseline och nu har du chansen att vinna det här fina kittet med en necessär från Svenskt Tenn, fylld med Vaseline-produkter från deras nya hudvårdserie där alla produkter innehåller droppar av Klöver Vaseline och en poster som illustrerar Vaseline genom tiderna. En av produkterna är en spray som är smidig att applicera. Den är därför extra uppskattad när man tränar och  duschar mycket då det går snabbt att återfukta huden och inte kladdar. För att få träningsinspiration får vinnaren även min och Jessica Almenäs bok – Stora löparboken för kvinnor.

Allt du behöver göra är att göra en re-insta (återposta) bilden i mitt Instagram-inlägg om tävlingen och tagga mig – @lofsans – samt beskriva ditt bästa Vaseline Everyday Repair-tips. Vad använder du Vaseline till? Tagga inlägget med #everydayrepair och #storalöparbokenförkvinnor 

Tävlingen pågår till och med den 5:e maj och vinnaren väljs ut av Vaseline.

Lycka till!

Vaseline genom tiderna
I samarbete med Vaseline

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Jenny 29 april, 2015 at 15:10

  Hej Lofsan

  Tack för en jättebra blogg och en superbra bok, du är en av dem som har inspirerat mig och som fick mig att äntligen våga ta steget och anmäla mig till och slutföra mitt livs första halvmaraton i helgen!

  Jag skulle så gärna vilja vara med och tävla i denna (och många andra/s) fina tävling, men eftersom jag har en låst profil så går inte det. Min profil är låst för att jag vill kunna kommunicera med nära och kära och lägga upp bilder på min son utan att behöva vara rädd för att ”fel personer” använder dessa bilder. Så även om Instagram är ett roligt och smidigt forum så kom gärna ihåg oss andra ibland och gör ”öppna” tävlingar också.

  Fortsätt som du gör, du är en stor inspirationskälla!
  //Jenny

  [Svara]

  admin Reply:

  Hej Jenny, vad glad jag blir att du gillar det jag gör! Det kommer att komma andra typer av tävlingar i framtiden. Ibland har jag tävlingar där man kan kommentera här på bloggen för att tävla. Stor kram Lovisa

  [Svara]

 • Lämna kommentar