Lofsan

Alla hjärtansdag

Jag hoppas att ni alla har haft en fin alla hjärtansdag. Egentligen tycker jag att detta är en lite för kommersiell dag men själva tanken är ju så fin. Vid bordet bakom oss ikväll var det en kille som köpt örhängen i present till sin flickvän och hon blev så glad att hon nästan började gråta. Det var fint tycker jag som är väldigt blödig. Jag blev nästan lika glad jag bara av att titta på.
 
 Hans och jag åt både en snabb kebablunch och middag på restaurang tillsammans. Min mamma gav oss en helt fantastisk julklapp, nämligen hämtning på förskolan på fredagar under våren. För oss går det inte att mäta den glädje och lättnad en sådan present och insats är. Eftersom barnen börjar på förskolan klockan 0730 varje morgon är vi måna om att hämta tidigt. Det är inga problem för oss att planera så att vi kan vara på förskolan klockan 15 eftersom vi båda kan styra våra arbetsdagar mycket men vi blir lite låsta resten av eftermiddagen. Att då en dag i veckan kunna slutföra jobb i lugn och ro och sedan få ett par timmar tillsammans innan vi båda kommer hem känns helt ovärderligt. Nu var det första fredagen för oss idag med hämthjälp så det känns extra superlyxigt. Detta ska jag komma ihåg när jag blir farmor!
 


Dagens mamma på Hötorget. Jag har haft massa möten i stan efter några PT-kunder på Rosa Skrot på morgonen.


På eftermiddagen hängde jag tillsammans med trevliga tjejerna från Röhnisch på NK Sport och Fritid. Jag träffade många fina bloggläsare som kom och hälsade på och hjälpte till med att hitta rätt storlek på Shapetightsen.
 
 Hans och jag åt middag på vår kvarterskrog Pane Vino ikväll och nu väntar äntligen säsong två av House of Cards som släppts på Netflix. Det känns som att vi har väntat ett helt år på nya avsnitt. Ni som gillar Vita Huset och Homeland borde se House of Cards!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Mrs Moet 14 februari, 2014 at 21:40

  Vilken fantastisk julklapp från din mamma! Jag förstå att du tycker den är ovärderlig. Den ska jag också ta med mig till den dagen då jag blir mormor.

  Ha en fin helg och tack för all inspiration som du ger.
  Kram Åsa

  [Svara]

 • Svara Em - mamma på NZ 15 februari, 2014 at 05:10

  Kan bara hålla med, vilken fin och omtänksam present! Sen måste jag bara säga hur snygg du är, jättefina kläder och hår!

  [Svara]

 • Svara Nina 15 februari, 2014 at 06:13

  Så glad att jag fick träffa dej!

  [Svara]

 • Svara Mari 15 februari, 2014 at 12:14

  Åh! Vilken klapp… underbart…

  [Svara]

 • Svara Sofie 23 februari, 2014 at 12:23

  Hej Lofsan! Tack för en inspirerande blogg! Det var trevligt att hälsa på dig i Stockholm på Alla hjärtansdagen! Somrigt soliga hälsningar från Nairobi Sofie

  [Svara]

 • Lämna kommentar