Lofsan

Alla hjärtans dag

Jag var uppe med tuppen i morse, eller nää, men halv nio gick jag upp i alla fall. Eftersom Sixten fortfarande sov passade jag på att dra på mig löpartajtsen och snöra på mig de snabba skorna. Jag var i princip ensam på min löparrunda runt Riddarfjärden och halva Kungsholmen. En timme i mitt eget sällskap med grym musik i öronen och en chans att ordna och sortera bland tankarna gör verkligen susen!

På förmiddagen har Sixten och jag gått ett varv på Drottninggatan för att visa upp vår nya vagn för folket. Vilka applåder vi möttes av! När vi ändå var ute på stan passsade jag på att ta ett varv på Apoteket och fylla upp förråden, sdesutom gick jag förbi Sats Zenit för att hämta lite Nike-kläder vi fick som tack för filminspelningen/fotograferingen. Jag tog ett par assnygga svarta byxor, jag ska visa er senare.

Nu kommer Sixtens mormor hit och ska leka med Sixten några timmar. Hans och jag ska åka till Ikea och eftersom Sixten fortfarande är smärtkänslig vill vi inte provocera genom att dra med honom till helvetet på jorden: Ikea i Kungens kurva. Han kommer att ha det toppen med mormors sällskap!

Idag känner jag mig mycket gladare.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara militarmamman 14 februari, 2010 at 23:41

  Åh, vad härligt det låter med en morgonlöprunda i ensamhet! Hur länge väntade du efter förlossningen innan förts löppasset?
  Jag är gravid i vecka 20 och kan inte springa längre. Men jag längtar och suktar varje dag!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Hej! Ja, skönt att springa utan vagnen också! Jag tror att jag sprang första gången efter mitt återbesök hos barnmorskan, kan det ha varit efter 4 veckor?! Tror det iaf… Jag fick ju inga skador under förlossningen och stod på benen direkt. Sådan tur har inte alla!

  [Svara]

 • Svara unique 15 februari, 2010 at 09:09

  Hej.

  Hur mår er lille påg? Har tänkt så mycket på honom. Hur länge ska han ha gipset?

  /Sara

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Tack kära du!! Jo, han verkar inte alls ha lika ont och vi har minskat rejält på smärtlindring, vill inte ha en druggie till unge…. 🙂

  idag har vi mammagympat för första gången och han höll ut 30 min, det är jag nöjd med!

  Tyvärr har han blivit väldigt ljudkänslig och flyger högt av bildörrar som öppnas (!), sodastreammaskinen, mamma som gäspar… 🙂 men det kommer nog gå över…

  Er Wilda är så fin, coolt utseende, som sin mamma, redan nu!

  [Svara]

 • Lämna kommentar