Lofsan

Alex & Vetekatten

Håll i er vad roligt det var att jobba idag! Det är häftigt att min PT-klientkrets just nu har en spridning från en maratonlöpare till en nyförlöst tjej med liten bebis och att jag däremellan tränar vanliga träningstjejer och mammor med lite äldre bebis. Gemensamt för alla är att de är eller siktar mot att vara i sitt livs form. Jag hjälper gärna till! 🙂

När jag jobbat klart hämtade jag upp Baxter hos Hans på Hötorget, gick upp till Odenplan för att hämta Sixten på förskolan och sedan ner till city igen för att fika tillsammans med Alex.

Jag har min lilla triangel där jag rör mig dagligen; City-Odenplan-Sabbatsberg. Där har jag hemmet, förskolan, gymmet/jobbet och Ica inom 1 km radie. Smidigt!

Vi fikade på Vetekatten på Kungsgatan, goda bullar och oförväntat fräsch Croque Monsieur.


Sixten överraskade rejält och satt fint på stolen hela tiden. Han fick först leka slut på batteriet på min (nya, vita!) iPhone och sedan titta på Alex appar. Sixten har lärt sig hur man sätter på kameran och hur man ska hålla mobilen som en äkta bloggare. 🙂 Han lyckades fyra av några riktigt grymma bilder.


Alex och jag diskuterade allt från deras pågående husbygge med allt som händer däromkring (herregud vad skönt det är att bo i lägenhet!) till New York och vad man kan förvänta sig av förskolepedagoger när det kommer till uppmärksamhet av de små.

Innan vi skiljdes åt stod vi ute och pratade en stund och Sixten somnade i vagnen, för tredje gången idag! Jag väckte honom i morse framme på förskolan, lite gnäll men snabbt glad, han sov en timme innan de väckte honom (jag har bett dem göra det) och så nu en stund på seneftermiddagen. Hmm. Hoppas att det är jetlag och inte sjukdom på G.

Ikväll blir det lasagne, som vanligt när Tom önskar middag. Gott! Tom hade lånat en bok om flygvapnet på biblioteket igår så han och Sixten tittar i den tillsammans och Tom berättar om de olika modellerna för Sixten. Sixten kontrar med att kunna peka ut flygplanen från helikoptrarna. Alla är vi bra på något.

Ikväll avslutar jag Liberotävlingen och drar en vinnare så passa på att anmäla dig om vill vinna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sofie 13 maj, 2011 at 20:06

  Vad snygg du är i det röda linnet, grymt!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack! I verkligheten är det knallrosa.

  [Svara]

 • Svara Lotta 13 maj, 2011 at 20:17

  Låt oss bryta den hemska fredags-taco-trenden och skapa mer lasagne åt folket! Jag gjorde detsamma och dessutom en himmelsk god (och lättfixad) pannacotta på sojamjölk och sojghurt. Kommer att lägga ut receptet på detta på min blogg lite senare ikväll om du är nyfiken.
  Jag antar att det inte fanns någon snäll själ som kunde lämna in din ”gamla” iphone, men lite avis är jag allt att du har den nya, vita… 😉 Ha en fin fredagkväll.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Ja, lasagne borde bli det nya tacosen.

  Det sitter en städare på Arlanda och knappar på min iPhone i skrivande stund, bittert. Jag vet inte om den vita är så mycket snyggare än den svarta men jag tycker om att ha ovanliga saker så ett tag till är det roligt att ha den vita.

  Ska absolut kolla in receptet!

  [Svara]

 • Svara Lotta 13 maj, 2011 at 21:39

  Nuuu ligger det ute 😉

  Jäkla klåpare som har så förbaskat svårt att hålla reda på ditt och mitt. Men du, finns det inte någon track möjlighet på iphone? Och spärr? Kolla det.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  den var urladdad så den vanliga spårningsfunktionen funkar onte men jag ska kolla upp om jag kan spärra den helt ändå, tack för påminnelsen!

  [Svara]

 • Svara Stina 13 maj, 2011 at 23:01

  Åh, vad jag skulle vilja träna för dig!!! Du har inga planer på att ha någon slags pt-online tjänst (som Olga)?

  Kraaaam Stina

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det är flera som efterfrågat just onlinetjänster men min styrka är i möten med människor, det är där jag är bäst. Jag vill jobba i gymmet, inte med datorn. Du får flytta hit! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar