Lofsan

Aktiva barn

 Jag har som ni vet ett stort intresse och engagemang för kvinnor och deras träning och särskilt i mitt i livet-fasen så möter jag många mammor. Det finns en så stor möjlighet för mig att påverka och utveckla träningsbranschen där kvinnor får ta större plats i gymmet och ta fram en kultur där kvinnor inte antas träna för att bli mindre eller gå ner i vikt, utan för att må bra och kunna vara väl fungerande, starka kvinnor.
 
 Tillsammans med Pampers som också vill ta initiativ för att uppmuntra rörelse och hälsa, gör jag nu ett samarbete där föräldrar uppmuntras att röra på sig tillsammans med sina barn. Det känns jättebra! Jag älskar när föräldrar och barn är aktiva tillsammans.
 
 Pampers har tagit fram en byxblöja, Baby-Dry Pants, som ger bättre rörlighet för barnet eftersom den är mer stretchig och bekväm, håller sig torr och är lätt att byta. Smidigt och enkelt – precis som aktivitet ska vara. Jag har tagit fram ett träningsprogram som kan inspirera dig som förälder att röra på dig tillsammans med ditt barn så att både du och ditt barn utvecklas fysiskt. Jag kommer att medverka på ett event i Stockholm den 17 november där jag visar detta program, och jag kommer också visa övningarna här på bloggen. Mer information om detta kommer framöver!
 
 
 
 


Fotograf: Karl Nordlund, mama
 
 
 I samarbete med Pampers.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Susanna 21 oktober, 2015 at 21:19

    Jaaa, låter toppen!

    [Svara]

  • Lämna kommentar