Lofsan

Åk till Alperna med mig!

Ett av årets stora projekt är mina träningsresor som jag planerar åt er. Allt från heta solresor till Grekland som exklusiva veckor i Alperna står på agendan.
 
 Nu har vi precis släppt platserna till en septembervecka i Bad Gastein, tillsammans med STS Alpresor. Veckan kommer bland annat att innehålla lite tuffare träning på gymmet, rörlighetsträning utomhus och inspirerande vandring i bergen, man väljer själv hur mycket och vad man vill vara med på. Den kanske coolaste dagen är mitt i veckan när vi åker till Venedig!
 
 


Den här resan vänder sig till dig som vill ha en riktig unnarvecka, väldigt nerväxlad i tempo. Träningsnivån kommer att vara anpassad för både nybörjare och vana motionärer, du kan med andra ord se resan som en kickstart inför hösten eller ett träningsmål under sommaren.
 
 Salzburger Hof är ett lyxigt hotell med spa och gym och restaurang i världsklass. Vi bor och äter med andra ord så bra som vi förtjänar. Jag ser fram emot frisk alpluft, långa samtal om livet och rosiga kinder i spat efter vandring i bergen!
 
 Priset för hela resan med boende och flyg, inklusive lyxiga måltider är riktigt bra, mycket billigare än vad man någonsin kan få till på egen hand, jag är nöjd med den förhandlingen åt dig. 🙂
 
 All information om datum, flyg, priser och bokning hittar du hos STS Alpresor. Det ska bli så roligt att göra den här resan och jag hoppas så att du vill följa med mig dit!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Charlotte 6 mars, 2015 at 21:51

  Åh- älskar hotellet!

  [Svara]

 • Svara Sara 7 mars, 2015 at 19:34

  Låter så otroligt kul, är så sugen på resan 🙂

  [Svara]

 • Svara Anette 7 mars, 2015 at 21:58

  Åååå, vill åka med… men själv??!!
  Måste finna en lösning!

  [Svara]

 • Svara Sofie 9 mars, 2015 at 21:13

  Jag har precis bokat en plats på resan. Självklart kan man åka ensam, tänk så många fantastiska människor du kommer träffa som delar samma intressen som du! 😉 Ser såå mycket fram emot den här trippen!

  [Svara]

 • Lämna kommentar