Lofsan

Äh, våga vara äkta!

En sak jag stör mig på, trivialt kanske, är när folk på facebook statusuppdaterar om hur flashigt deras liv är. Typ:

-Releasefest med någon känd artist
-Åh, jag vet inte vad jag ska ha på mig modegalan, lilla svarta kanske?
-Så himla stressigt på jobbet just nu, massa stora affärer som ska ros i hamn
-Utlandsresa hit och dit med massa drinkar och partyparty
-Åh, jag har massa underbara vänner, love you, pusspuss, ska bli så kul ikväll!

Ja, ni vet…

Det är klart att man får skriva vad man vill som status, att meddela andra människor vad man tänker och gör är ju meningen med fejjan. Det komiska är bara att jag får ju upp tiotusen meddelanden från alla kassa Facebookspel på min sida vilket ger mig hinten om att: såååå stressigt kan ju inte jobbet vara om man spelar Mafia i två timmar varje förmiddag, åker man utomlands och njuter sitter man väl för fanken inte på facebook och spelar, är man på modegala lägger man väl Akvariespelet åt sidan, och om man nu har så roligt med sina vänner en fredag kväll kan man väl nöja sig med de 15 kossor man har på sin jädra farm.

Äh, fram med lite äkta Facebookstatusuppdateringar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alex 6 februari, 2010 at 12:15

  Word!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Que?!

  [Svara]

  Alex Reply:

  Word = typ helt rätt! Eller har jag missuppfattat nåt?

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Du vet, såna där förortsuttryck är jag obekant med! 🙂

 • Svara MansonDust 6 februari, 2010 at 14:23

  Sant, sant. Stör mig på samma grej. Alla ska vara så förbannat flashiga, hehe.

  PS, igår la jag mig kl 21 ! 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar