Lofsan

Aftertrain

Åre välkomnade oss med sitt bästa humör idag! Vi lämnade väskor och jackorna uppe på hotellet och promenerade direkt ner till Dahlboms på torget för en aftertrain på terrassen. Sixten sov så skönt mot Baxters axel. Fina killar! Solen värmde så skönt och jag är en sucker för solljus. Lättköpt. Vi tog en sväng till Ica och köpte middag och blöjor och gick sedan hemåt för att göra oss hemmastadda. Hans har bott här förut men jag har bara varit på besök.

Det är stort och luftigt med så många tomma rum och de fantastiska sällskapsrummen men imorgon kommer våra kompisar Sofia och Jonny och deras döttrar hit så då blir det mer folk. Längtar!


Glädje över att få kliva av tåget framme i Åre! Jag älskar Sixtens Salomonstövlar, Sixten också. Han kan ta på sig dem själv. Älskar att Baxter kan ärva dem nästa vinter, de fanns inte i Baxters storlek denna vinter.


Aftertrain på Dahlboms.


Chariot CX2 är en dubbelvagn fast man kan använda den som singelvagn också. Den är ganska bred, och går inte in genom alla dörrar. Men å andra sidan är den stabil som ett spjut. De små framhjulen är svängbara men om man ska springa med den har man ett fast stort framhjul som ser ut som bakhjulen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Malin | Mamma - Träning - Mode 4 mars, 2012 at 19:54

  Åh, njut av semestern och Åre nu gumman! Hälsa min kära hemby från mig 🙂
  Puss & kram!

  [Svara]

 • Svara Johanna 4 mars, 2012 at 20:50

  Ha en toppensemester!

  [Svara]

 • Svara Therese 9 mars, 2012 at 09:25

  Hej! Vart har du köpt de snygga jeansen som du har på dig? Åre är min absoluta favorit när det gäller att åka skidor. Ha en fortsatt trevlig vistelse.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  De är från gstar, köpta i Gallerian i Stockholm.

  Tack, jag älskar också Åre!

  [Svara]

 • Lämna kommentar