Lofsan

Afterski på Broken

Ingen Åreresa är komplett utan ett besök på Broken. När Sofia och Jonny åkt skidor klart för dagen gick Hans, Sofia, jag och de två mittenbarnen ner till torget och njöt av dagens sista solstrålar. En tallrik med snacks och varsin drink kändes bra efter varsin halvdag i backen. Att resa tillsammans med en annan barnfamilj är klart underskattat!


Afterski med snacks och dipp på Broken Åre

Ikväll är det Sofias tur att laga middag så för en gångs skull får Hans sitta framför brasan och jobba. Ingen semester för hans del inte. I morgon kommer min syster och hennes fästman upp och då startar också Halv åtta hos mig. Jag är nog mest peppad av alla, trots att jag inte har så mycket att bidra med förutom en bra aptit.


Vackra solnedgången från Hotälgen i Åre

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar