Lofsan

Afterbeach

Och så är sista kvällen på Sunwing Side East Beach här och vi har startat afterbeachen här på balkongen. Tom är på poolparty, han har kört All-In på alla ungdomsaktiviteter med Pizza Night, Movie Night, Poolparty, Crazy Water Games och så vidare. Vi vuxna är så glada att han har velat vara med på såna grejer och bokar gladeligen. Det är ju inte jätteroligt för en 9-åring att hänga med småbarn i två veckor, nu har det blivit en så bra balans att Tom kan vara med oss när han vill och med sina kompisar när han vill och vi behöver inte ha dåligt samvete.

Både Hans och jag slås av lite vemod när vi spanar in väderprognoser för nästa vecka, Göteborg står först på tur på en 2 veckor lång roadtrip och Iphone säger 16 grader och regn. Inte så najs. Jag hoppas högt på Österlen och Skälderviken sen. Banne mig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Martina 13 juli, 2012 at 19:05

  Vi funderar också på att åka till Österlen, fast redan nästa vecka. Har du några tips på boende och vilken stad som är bäst att utgå ifrån!? Ha en fortsatt trevlig semester!

  [Svara]

 • Svara Tina 14 juli, 2012 at 23:38

  Härligt med roadtrip! Om ni kommer förbi Ängelholm något under er vistelse är ni hjärtligt välkomna hem till mig på kvällsfika 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar